Att älska lite regn

 
 
Jag finner lugn av regn, för mig är dåligt väder att komma ifatt med jobb, plocka inne, baka, träna, göra lite vad man vill. Jag älskar att vara igång och har svårt att sitta still, jag tycker inte om sitta still några längre stunder men när det regnar då hittar jag det där lugnet. Idag har jag suttit och jobbat i många timmar och det är så skönt det med. Min man och son ska sitta och titta vid fotbollen och jag jobbar, mysiga kvällar som man uppskattar också. 
Ha det så bra, och bilden är från trädgården på Värmdö.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Att älska lite regn”

  1. Jag gillar också regniga dagar så att jag får komma ikapp lite. Men har vi haft det såhär i tre dagar och i uterummet regnar det in alldeles förmycket. Så nu önskar jag mig lite sol, strandbesök och en gladare man 🙂

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *