Lite hallon och sockervadd

 
 
I söndags kände jag det extra mycket, att vi går mot vår. Solen lös lite starkare och hjärtat fylldes av lite mer lyckokänslor. Jag var ute en stund och det droppade från taket och fåglarna lät så härligt. Idag när jag var ute och gick med med vän kom samma känsla.

Varje gång jag springer så får jag extra lyckopiller, jag känner lite mer livsglädje och min man är lite snyggare 🙂 Fint väder och motion är underbar livsglädje som jag sätter värde på. I helgen så pyntades det med rosa blommor och hallon och sockervadd ljus som jag kan varmt rekommendera. Fick tips om dem, och de är så toppen. Ljuset har lång brinntid och bara en svag underbar doft och är handgjorda. Den lukten, en kopp te och så sol så är man i hamn.

Idag har jag varit ute och gått med min bästa vän. En promenad och en massa prat om livet så är man glad resten av dagen. Nu är min mamma och bonuspappa här och gör läxor med ungarna. Ska fixa lite mat till oss. Ha det så bra!

 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lite hallon och sockervadd”

  1. å vad härligt det låter,

    -önskar att vårkänslorna kunde spira lite här hemma också 🙁 men men väntar på solen och hoppas inspirationen snart skall räcka till något mer än att bara överleva phuu…

    fina bilder på dig vännen,du ser strålande ut.

    kram mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *