Julbord och tall

 
 
Tomtar och pynt Maileg
 
Å vad det ska bli mysigt idag. Min familj, mina syskon med sambo, syskonbarn och föräldrar ska på julbord. Det är min julklapp till dem och så blir det som ett julbord i företaget. Jag har ju ingen som bjuder mig på julmat, så jag får bjuda mig själv 🙂
 
Två dagar före jul brukar vi sätta in granen, men det är inget som hindrar att man tar in en tall så länge. Det var så tomt i hörnet tycker jag 🙂 så har de tagit ner en massa tall och gran utmed vägrenan hos oss. 
 
 
Nu fångar vi dagen, ska ut och gå ikväll det lär jag behöva efter all mat.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Julbord och tall”

  1. Så trevligt!… fin Julklapp!.Vi var på Julbord igår. Så gott det var och mysigt i en ombyggd gammal kvarn och mycket folk där!. Kul!. Vi tar ok in granen två dagar före!. Önskar er en underbar dag!. 😀

  2. Tallar i juletid är väldigt underskattade! Jag har satt en i kruka utanför dörren med en liten ljusslinga och mossa i krukan. Roligare än jul-en och dessutom gratis!
    Hur fint som helst både inne och ute 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *