Fasadgran och milen

 
Nu är man lite trött när man städat som en tok och sedan sprungit en mil, men sedan kommer den där glädjen i kroppen efter ett tag och man mår så bra. Nu har jag klarat milen två gånger i år, fullt tillräckligt för mig.
 
Vi hann aldrig bygga färdigt på balkongen men vi låter det stå så till nästa år, jobben springer inte ifrån en direkt. Men dörrarna är bytta, trappen är renoverad och stenbeläggningen är nästan klar. Så lite rödfärg och vit färg nästa år också.  
 
 
 
Nu har den fina fasadgranen kommit upp på väggen, den blev så fin tycker jag. Jag köpte den på julmarknad men Otto säljer hemma , så om du bor runt Mjölby så kan du maila honom din beställning. Han tar 600 kr för denna och kan måla i olika färger. Hans mail är : ottoelebring@hotmail.com
 
 
 
 
 
Nej nu blir det lite jobb, sedan ska jag lata mig igen, det blev visst lite ledigt idag.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fasadgran och milen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *