Det bästa av två världar

 
Ljus här, liten kruka här, vas här , tomtar har dottern gjort, glasljusstakar loppis
 
Jag älskar verkligen mitt jobb, vilken tur att jag satsade på det. Det bästa är ju människorna jag träffar som finaste Katarina med bloggen Sallys hus. Å det var så mysigt där igår, hon är en sådan där person man vill träffa ofta och ha som en nära vän. 
 
 
 
En bild Katarina fotat hemma hos dem, när jag fotar deras dotter 
 
 
Doftljus Voluspa Goiji, luktar sådär lagom mycket och jul här 
 
 
 
Sedan när jag kom hem så hade jag med mig lite blommor som jag kände att jag kunde kosta på mig efter dessa dagar. Älskar att gå omkring i huset och det står små buketter, det är energihöjare för mig. Man blir mentalt väldigt trött när man är ute på reportage, man åker ofta långt och borta länge. Så måste allt klaffa med bilder och så pratar man samtidigt och är trevlig, så igår var jag riktigt trött på kvällen och idag med.  
 
 
 
Nu ska jag vara hemma länge och komma ifatt med allt. Idag ska barnen få åka till staden och köpa sin klappar och jag ska komma ut och träna lite. För er som inte hinner shoppa på staden, så tipsar jag om detta: 
 
 
Servetter här 
 
 
Har du inte köpt dina klappar klara och vill klicka hem något så kan jag tipsa om att Bootz starta sin julrea idag HÄR och HÄR, Nelly har bra priser Make up Store HÄR och för den som behöver leksaker så finns det HÄR…kanske underlättar för någon som inte har tid med affärer.
 
 
Ellos kör sin rabattkod fram till jul med Rabattkoden 309709 ger 30% på den dyraste varan vid nybeställning. Villkor: 30% Rabatt på dyraste* varan vid nybeställning över 200 kr (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos.
Max 1 gång/kund. T.o.m. 2014-12-31. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.
 
 
 
Ha en fin dag, jag ska ut och prata med mina hönor och sedan blir det lite träning. Ha en härlig dag!!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Det bästa av två världar”

 1. Men ååååå…nu blev jag alldeles gråtig och sätter lunchen i halsen….så fint du skriver om mig..å det är ju precis så jag med känner för dig lilla vän.
  Å du jösses vad jag var trött med..det tar på krafterna att leka o ha roligt..;) Jag bokade av min spinning och kör i morgon i stället…;)
  Ha en mysig dag nu och så skönt att du bara kan vara hemma nu ett tag. det är du väl värd!
  Kraaaaaaaaaaaaaam Katarina

 2. Jag förstår att du blir mentalt trött av det du gör, att vara social är mer krävande än man tror och tur att man då kan styra över sina egna tider och uppdrag.
  Ha det fint
  Kram Madde

 3. Så fint och hemtrevligt du har det 🙂 En liten fråga…hur många cm är det mellan lamporna ( tänker sladd-sladd).
  Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning,
  Nina

  1. Hej, du måste mäta efter ditt eget bord så det passar. Jag skulle inte rekommendera vårt mått till andra bord. Mät ditt bord och hälften på det så mäster du hur långt ut du vill ha dem. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *