Börjat värpa igen

 
Igår när jag vaknade så ville jag komma ut i solen så jag tog en springrunda, idag kommer min vän Helena och vi ska ut och gå morgonpromenad. Sedan ska vi bara vara hemma och ta det lungt. 
 
 
 
När jag kom tillbaka till hönshuset efter min springrunda så fann jag ett ägg, äntligen har en av våra kycklingar börja värpa. Det borde vara någon av de andra som är mycket större, men inget av dem ännu. Tänk att man blir så lycklig av ett litet ägg.
 
 
 
Så har vi lite, lite snö och sol som gör en så glad. 
 
 
Ta hand om er och ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Börjat värpa igen”

 1. Britt Thormeyer

  Vad trevligt,hoppas jag med får ägg men det blir nästa år,då sak jag få ett hönshus/trädgårshus.Här finns ingen snö heller men det lilla gör en glad ändå.Kram Britt.

 2. Hallå där!
  Ååå nu har jag myst länge här inne hos dig och läst om er jul och sett alla fina bilder. Du skriver så fint om din familj och jag känner ju prixis igen mig…
  I dag har vi en slö och slappardag och ska göra ingenting.
  Såååå skönt!
  Stor kram och god fortsättning!
  Katarina

 3. God fortsättning fina du!

  Jag har också ett liknande minne från min tid med höns. Jag hade slitit med matning, städning, tändning och släckning hela hösten utan att ha fått ett enda ägg. Sedan fann jag säsongens första ägg i ett av redena på julafton! Så gulligt, jag minns det så väl (nu var det ju inte 100 år sedan men ändå…)

  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *