Att möta solen och naturen

 
 
Vi har haft en underbar dag här hemma på gården. Vi gick ut alla efter frukosten vid 11 och städade först lite hos hönsen. Ute var det sol och kallt och ett helt underbart väder.
 
 
 
 
Jacka och mössa här 
 
På morgonen pratade vi också om det där med att skaffa mer djur. Jag är inte allergisk längre och när jag var liten drömde jag om både katt och hund, men nu är det så att min man känner av djur istället. Jag skulle gärna kunna tänka mig en hund här hemma, men samtidigt gillar jag resa och åka runt.
 
Så då gick vi över till katt istället, men jag tror inte det heller. Vet inte om jag kan stå ut med allt hår som blir och min man klarar av att ha en katt. Han som är uppväxt i ett hus med massor av djur är numera lite mer allergisk istället. Jag får nog drömma vidare. 
 
 
 
 
 
Sedan tog vi en tur till skogen. Jag älskar att gå där. Känna doften, prata om alla små tomtar som säkert bor där 🙂 se vattenpölar, upptäcka kantareller i december, vacker mossa och bara vara ett med naturen. 
 
 
Det bästa att få med sig alla. När man komemr in efter flera timar så kan man sätta sig och vila och bara mysa och det värmer gott på kinderna.
 
 
 
 
 
När vi kom hem så tog vi fram eldkorgen och grillade korv. Men det får jag visa i nästa inlägg för nu ska jag hoppa i duschen och åka på julkonsert med min bästis. Ha en fin kväll!
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att möta solen och naturen”

 1. Anna-Bokcaféet i byn

  Hej Lotta!
  Härliga foton! Skogen är verkligen svårslagen. Vi tog med pojkarna och hunden och for till skogen imorse. Solsken och så skönt ute. Fruktpaus i en glänta.
  Här hemma drömmer och planerar vi för höns! Hund har vi redan, katt klarar inte jag för allergi. Skulle jag haft tendens för hundallergi hade jag satsat på en lagotto (tror jag de heter, italiensk tryffelhund) men visst tar de tid och precis som ni reser vi gärna. Föräldrarna tar honom dock ibland och annars bor han på ett alldeles suveränt hundpensionat i närheten.

  Trevlig kväll!
  Kram Anna i Skåne

 2. Härliga bilder! Känns nästan som lite vårkänsla….men vintern har precis börjat. Dock finns det många ställen i Sverige som inte har fått snö än. God jul & gott nytt år.
  Kram Marie

 3. Men kolla här funkade det ju nu:)
  Läser ju din blogg hela tiden, men hinner inte kommentera varje dag.
  Så kul att du varit hemma hos Katarina, hon är så underbart tokig, rolig och go!
  Ha nu en riktigt riktigt GOD JUL och njut!
  Varma julkramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *