Spa i Torekov

 
Vilken mysig resa vi fick jag och min vän Maria, hon hade bokat aktivitetspaket i Torekov, så vi började med lunch i Norrvikens trädgårdar och sedan promenad i Hovs hallar. Utsikten var underbar!
 
 
 
 
 
 
När vi kom till hotellet väntade spa och på kvällen trerätters middag. Så blev det en massa prat och allt som man vill ventilera om livet. Hon har varit min närmsta vän från jag var 9 år så vi känner varandra väldigt bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
På morgonen efter en underbar hotellfrukost tog vid en promenad utmed havet i Torekov på 5 km innan det bar hemåt. Nu är man laddad med energi med både promender och god mat. Hotellet kan jag varmt rekommendera, så himla lungt och fint där. Idag fick vi även varsin picknick som ingick i priset. 
 
Här hittar du Marias inlägg och lite mer bilder 🙂 klicka HÄR
 
Här hemma har det hänt grejer, de har möblerat om 🙂 hej och hå säger jag. Välkommen till bombnedslag, men det blir nog toppen när det blir klart. Barnen och pappan har hittat på bus. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Spa i Torekov”

 1. Hej vad fint det ser ut att vara där, man behöver verkligen de stunder lika mycket som med sin sambo som en vänner. Mysigt att bara få åka iväg och få prata om allt och ha en stund för sig själv =)

  Kram Kram

 2. Vilken underbar resa och vilken fin vän du har!
  På lördag ska jag på bloggevent i Enköping…
  Jag komemr sakna dig där!
  Hade gärna bjudit in dig på lite bubbel o förmys på mitt hotellrum…;)
  Kram gumman och vad spännande med ommöblerat…
  Haha…tänk vad råttorna ställer till med då katten är borta!! Dansar på borden…tralalalalalalaaaa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *