Mina gamla fina vänner

 
 
Jag har ganska svårt att släppa taget om människor, jag vill umgås med alla men den tiden har man inte. Jag försöker ha kontakt med de flesta på ett eller annat sätt.
 
Så på fredag har jag bjudit hit mina gamla gymnasietjejer från beklädnadslinjen. Det var också de åren jag fann min man genom en av de tjejerna. Jag har träffat de flesta någon gång i affären osv, men vi har inte setts på middag. Så på fredag kommer de hit på mat och dryck och jag längtar! Det är många år sedan nu vi slutade skolan så jag tror vi kommer ha mycket att prata om .
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Mina gamla fina vänner”

 1. Jag gillar när man kan hålla kontakter/vänskap levande utan måsten. Att prata på FB/IG/bloggar/mail och när man springer på varandra men inte behöva träffas regelbundet för i mitt lov är det svårt att få plats med allt jag vill göra. (Hoppas du förstår vad jag menar)
  Hoppas ni får en härlig fredag med massa skratt
  Kram

 2. Kul att höra fler som gick beklädnads😊
  En av mina fina klasskompisar från den tiden ska på en resa i höst där du visst också ska med på ☀️

 3. Ååå va mysigt!
  Vi är 5 tjejer från beklädnads som träffas hos varandra ca 4 ggr om året.
  Ja du tänk om man hann träffas o umgås ofta med alla man skulle vilja hinna göra det med…tyvärr finns ju inte den tiden…jag förstår exakt hur du menar..
  jag är lik dig där…
  Kram vännen ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *