Hotellet på Kefalonia

 
 
 
Utsikten från rummet
 
 
 
 
 
Tjohoo då var man hemma igen, så skönt att åka bort och så skönt att komma hem. Vi har haft en underbar resa på Kefalonia. Väldigt avkopplande och lugnt. Det var ett toppenhotell tyckte vi alla, och resa med svärmor och svärfar var så kul!!
 
 
 
 
 
 
Vi reste med Apollo, halvpension för första gången på flera år. HÄR hittar du hotellet. Vi var trötta på all in clusive och kände att vi ville tillbaka lite mer till som vi hade det på våra resor innan barnen kom. Vi bjöd mina svärföräldrar på halva deras resa som en julklapp, de var så tacksamma för det. 
 
 
Just denna gång sökte vi  lugn och ro och det fick vi här. Hotellet låg lite ödsligt på Kefalonia, inga gator på kvällarna med shopping osv. men det var vi inte ute efter heller.
 
 
Maten på hotellet var god och vällagad, det fanns inte mängder som all in clusive men det fanns absolut tillräckligt för att ha massor att välja på. Varje kväll mumsade vi och njöt av goda smaker. Jag har ätit Lchf hela veckan, men unnat mig några efterrätter och god dricka så ett kilo har man ökat på sig och det var värt.
 
 
En liten promenadväg till stranden hade vi och stranden var superfin, kommer mer bilder framöver. Har man små barn så kanske man upplever det lite långt men våra är ju stora så det var inga problem. 
 
 
 
Vi hade ett rum i etage då barnen bodde med dubbelsäng på övervåningen. Det var toppen och rymligt och bra.
 
 
 

Nu kommer många fler inlägg framöver för det blev visst många bilder 🙂

 
 
Hoppas ni mår bra och får en bra start om ni börjat jobba. Jag kör som vanligt nu igen och det ska bli så skönt att få lite ordning på tillvaron, vardag är härligt det också.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hotellet på Kefalonia”

 1. Hola!
  Vi är 5 tjejer som precis tagit vårt pick och pack och flyttat från Sverige till andra sidan jorden, närmare bestämt till LA för att plugga på Santa Monica College!
  På vår blogg kan du både läsa och se videoklipp om vårt liv over here!

  Feel free to join!

  Kram 5inLA
  http://5inla.devote.se/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *