Gurka till frukosten

 
 
Så kul att se att det kan bli så mycket gurka på två plantor, nästa år vill jag driva upp mer och ha ett litet växthus med bara gurka och tomat. 
 
 
 
 
 
Jag älskar att kunna plocka in från  trädgården och så ha dem till frukosten. Så gott och det känns bra att odla sin egen mat.
Idag står jag kiosken i byn och säljer körv 🙂 kom och köp.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Gurka till frukosten”

  1. Gjorde också ett försök till odling i våras , dock på fel plats 🙁 det vilda har ätit upp det mesta men tog mig en tur ut till fältet när jag läst din blogg och ser man på där fanns ett par stackars gurkor kvar 😉 hur lägger du in dina ? Har gjort nån snabbsaltning med vara krondill och salt tidigare men har du nåt gott tips tar jag tacksamt emot! Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *