Frukost Lchf

 
 
Många som undrar vad man äter för frukost med lchf och för det mesta två kokta ägg inget mer och kaffe såklart. Om jag inte är hungrig på morgonen så väntar jag tills jag blir hungrig och det brukar bli vid 11, så då tar jag min frukost. Det är det som kallas fasta att man skjuter på sitt ätfönster.  5:2 skulle jag aldrig köra, att inte få äta är fel för mig om man är hungrig och hålla sig till soppor osv.
 
Jag vill kunna äta om jag är hungrig och kombinerar med motion,  så skjuta på frukost passar mig bättre bara om jag inte är hungrig  vilket är dagar när jag jobbar hemma. Sedan tror jag inte det är bra för människor som ofta försökt banta eller har en konstig syn på mat, de behöver nog äta regelbundet. Sedan har jag inga barn hemma i veckorna så vad jag äter och när jag äter är bara upp till mig. 
 
På helgerna däremot då lyxar vi med massor av olika saker, skinka, ostar, räkröror, smoothie på bär, kvarg, nötter osv. Det viktigaste för mig med lchf är att man alltid ska vara mätt och det är man.  Så länge man håller sig till det, om jag äter annat och är tex bortbjuden då blir jag jättehungrig på morgonen så då funkar det inte. 
Idag ska jag iväg och fota reportage så då måste jag ha frukost.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Frukost Lchf”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *