En dag med reportage

 
Igår bar det iväg på landet utanför Borås, där var jag på en gård och fotograferade en tjej som vågat gå sin väg och starta hästgård. Så himla inspirerande att höra allas berättelser och hur modiga många är som vågar satsa på sin dröm. Tänk att jag kunde besöka ett stall utan att bli sjuk, första gången i mitt liv tack vare lchf. Hästar har varit det jag är mest allergisk mot.
 

 
 
 Byxor & jacka här, väska här, sjal kommer ej ihåg butik, skor gamla Scorett
 
…och så här såg Lotta ut, men sedan blev det varmt så jag kunde ha T-shirt på mig. Vilket härligt sensommarväder vi har.
 
 
 
När jag kom hem så hade jag fått paket, det får jag visa en annan dag. Så nu ska jag ta sovmorgon. Var uppe för länge igår och idag ska jobba hemma men jag behöver sova lite först så jag kan sätta fart. Härligt med fredag alla fina bloggisar!
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”En dag med reportage”

 1. Ja du vet ju att jag blir avundsjuk, avundsjuk på ditt och alla andras mod. Det modet har inte jag.
  Heja er som vågat!

  Så fin du är Lotta! Jag gillar din stil.
  Kram

 2. Kikar bara inom för att önska dig en fin helg, även om det blir lite jobb hemma för dig…kanske inte under själva helgen? Hur som helst, njut och ha det gott.

 3. Sååå kul att ni ÄNTLIGEN lyckades hitta en dag utan regn o rusk så att du kunde besöka Stall Stålarp. Det är verkligen en riktig idyll!
  Så underbart att du blivit kvitt din allergi och därmed kan leva livet lite "fullare" (ja, nu menar jag INTE alkoholmässigt:) Är själv allergisk mot vissa saker och vet hur mycket det tyvärr kan begränsa vardagen:(
  Det där modet, att våga gå sin egen väg o förverkliga sin dröm – det har ju både du och Hanna. Såå härligt! Kanske ska man försöka finna sin dröm……
  Du är en sann inspirationskälla Lotta, som vågar visa mixen. Livet. Både det vackra, som inspirerar – samtidigt som du är preciiiiis som alla oss andra och lufsar runt osminkad i lite väl använda mysisar ibland 🙂
  Kram på dej!

  1. Hej, när man äter kolhydrater så får man i sig mycket socker och socker triggar allergin och astma. Jag förstod inte det själv men det är tydligen mer vanligt än vad jag visste om. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *