Vi har varit i Sälen

 
Mina kläder hittar du här, skor hittar du här
 
 
Tjohhooo vi har haft semester i Sälen. De första två dagarna blev min man sjuk och då var vi ute själva och åkte, men sedan har vi haft det toppen tillsammans. Vi har åkt skidor i strålande sol, haft många sköna kvällar i soffan, ätit god mat, besökt Trysil osv. Jag ska visa er mer bilder när jag öppnar datorn igen. Älskar livet i Sälen det är semester utan för många krav.
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vi har varit i Sälen”

 1. ååå hej du fina Lotta!
  Ja tänk vilken vecka ni haft!
  Sånna minnen lever man läänge på.
  Vi var i Tandådalen förra påsken men i år tog vi ju vår vecka på sportlovet i stället…men nog saknar man fjällen och lugnet på kvällarna framförallt. Vi har haft en hysterisk umgänges helg känns det som…
  Fast mysigt är det ju också förstås.
  Vilken kontrast det blir nu när ni åker från Snön till våren hemma… Tänk vad du kommer njuta på altanen med en morgonkaffe i morgonbitti..;)
  Hääärligt!
  Så blev jag påmind om att jag genast måste åka o köpa kryddor till altanen. Precis som du köper jag dem för att de är fina…så kommer Mattias o klipper i dem…;)
  Ha en mysig dag och framförallt en mysig hemmakväll!
  Kram Katarina

 2. Sverige är allt bra fantastiskt! Du har åkt skidor och jag har suttit i solen utan strumpor och i kortärmat. Underbart med kontraster!

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *