Vad blir det till middag?

 
Kruka här, underlägg här
 
Jag har det så bra med en man som vill laga mat och till honom duger inte vad som helst 🙂 när han är borta så äter vi och barnen lite vad som helst och när pappa kommer hem då är det ofta långkok osv. 
 
 
 
Nya Kryddor Tullhuset
 
Han brukar ofta handla också och planera vad vi ska äta så det brukar bli en överraskning vilken mat det bjuds på. Mat för oss är viktigt, vi samlas ofta runt mat och vin en helg. Vi äter gott, pratar livet och planerar. Ikväll är en sådan dag då vi låter det tar tid, äter ofta sent. I vår familj så är vi inte så styrda av tiden, min man vill leva lite mer som gör tex. i Spanien. Livet kan få vara lite hejsan hoppsan och roligt och allt behöver inte vara så jäkla planerat och perfekt. Ungarna dör inte om man äter middag kl 21 eller senare heller för de är stora nu. Äter man frukost på helgen kl 11 , så blir allt annat skjutet det också. 
 
 
Livet förändras med större barn och det är ljuvligt, allt har sin tid. Nu har äntligen jag och min kärlek mer tid för oss igen, det är härligt det.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vad blir det till middag?”

 1. Gud så skönt med en man som lagar mat. Jag tycker inte om att laga mat och dessutom har jag så dålig fantasi. Sen lagar jag ju bara till mig själv varannan vecka och har en son som är väldigt kräsen. Kram

 2. Så härligt!Vi lever efter samma devis. Men är något mer styrda av tider pga småbarn.Även om jag drömmer om ett tredje barn kan jag samtidigt längta efter att de ska bli större och mer självständiga, att ha möjlighet att ägna lite mer tid åt sig själv och varandra.Men var sak har sin tid! Trevlig helg

 3. Hej
  Du skriver ofta att det är så skönt att
  Barnen har blivit äldre…
  Tycker synd om dig. Du verkar ha haft det jobbigt när dom var små 🙁
  Vi har 2 barn 7 år och 4 åroch vi har tid för varandra. Reser osv…
  man ska njuta i livet!
  😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *