Samla mig…

 
 
Nu är jag hemma igen, så tyst det var att kliva ut här hemma och inte höra ett ljud. Dagarna på bokmässan har varit lite overkliga, så svårt att förstå att allt det här roliga får jag vara med om. Så kul att få träffa er som kom och att jag får skriva små ord till er och bli fotograferad. Jag sa till mamma första dagen att bokmässan är sååå stort och ”jag är som en skit i universum här” :)) men efter att få träffa er alla så försvann den skiten :))

Jag är så nöjd och glad att min blogg blev en bok och tillsammans med er fått mig till bokmässan. Imorgon ska jag blogga lite mer om det, men nu ska jag vila mig i form och samla mig. Fick en förkylning med halsont igår, så nu blir det lugnt några dagar vid datorn och jobba ifatt med mailen.

 
Ha en fin kväll!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Samla mig…”

  1. Hej Lotta! Jag vill gratta dig till din välförtjänta framgång. Jag hamnade av en slump på din blogg för kanske 3 år sen och fastnat för din härliga uppriktighet och säkra stil. Det har känts roligt att följa dina projekt och du har inspirerat till mycket.Jag önskar dig fortsatt välgång och hoppas du fortsätter bjuda in oss i ditt liv. / Kram Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *