Så kom den…hösten

 
 
 
 
Så kom den..hösten. Jag älskar årstider, därav mitt bloggnamn. Så vackert, så stilla, så färggrant
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Så kom den…hösten”

 1. vilken vacker bild kommer ihåg alla fina bilder du tog i början på bloggen med dina barn i härliga koftor och fina vyer och miljöer och alla fina bröllopsbilder med ovanliga utomhusbilder så fint !!!
  Kram Helene

 2. Å tack Helene, förra året hann jag mest bara fota till min bok. Nu kan jag fota till bloggen igen. Känns härligt! Fast barnen vill inte vara med så mycket på bloggen så det får man acceptera.

  Ha en fin dag!
  Kram Lotta

 3. Vilken fin bild du tagit, visst har hösten sin charm med alla skiftningar på träden, den höga luften och att man kan ta på sig tjocka mysiga tröjor. Men vintern som kommer sen gillar jag inte lika mycket när det alltid är mörkt och kallt. Fast det är klart jag skulle ju inte vilja vara utan snön helt heller
  Ha en bra dag
  Kram Linda

 4. Jag älskar också om årstider! Jag är väldigt glad över att jag bor i ett land där jag har fyra årstider för varje årstid har sin charm.

  Härlig bild!

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *