En sådan där go känsla…

Jag har bara en sådan där go känsla i kroppen. Ny vecka och det känns som det blir en bra vecka, mycket kul som händer fast jag knappt har något inplanerat. Ibland känns det som om jag är positiv, har mina sinnen öppna och så händer det bra saker. Nu när tjejmilen är klar så kan jag sluta tänka på det. Jag säger det igen…Tusen tack för alla ni som skrivit på olika sätt här på fb eller instgram. Ni skulle bara veta så underbart det känns, jag är verkligen lyckligt lottad som har er!

Nu ska jag jobba, bilder ska redigeras, mail ska svaras och bilder ska skickas både till Land och Expressen som vill göra reportage om mig och min bok. Hoppas du också får en fin dag med sol.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En sådan där go känsla…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *