Min hemlis…”Mein Leben auf dem Land vier Jahreszeiten”

Ibland sker saker som gör man måste nypa sig i armen, det gör jag just nu. Min hemlis, det är dags att få berätta….

Fyra tyska bokförlag har velat trycka min bok på Tyska, ett av dem har vi skrivit avtal med. Den tyska marknaden är så mycket större än den svenska och nu kan jag stolt berätta att Mitt liv på landet – Fyra årstider ska tryckas i Tyskland.  ”Mein Leben auf dem Land vier Jahreszeiten” Jag tror nästan att jag är den första eller bland den första bloggerskan som får ge ut en bok om mitt liv, mitt/vårt bloggliv på tyska.

Jag är väldigt, väldigt glad och jag är så tacksam till er som följer mig och min resa hit. Ni har verkligen varit en del av denna bok. Nu måste jag nog skåla i ett glas vin och kom ihåg drömmar kan bli verklighet.

Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Min hemlis…”Mein Leben auf dem Land vier Jahreszeiten””

  1. Det är ju helt fantastiskt! Blir så genuint glad för din skull! På något vis så känner jag mig stolt över dig trots att vi inte känner varandra alls! Ibland när jag bläddrar i tidningar och ser att du har fotat säger jag till min man: Kolla, det här har Lotta fotat! Och så känner jag mig glad för din skull! Du är duktig och du är värd all framgång!

    Jenny

  2. Grattis!
    Jag har nu ”läst ikapp” mig lite i din blogg då jag upptäckt den sent (ny i bloggvärlden/instagram). Men vilken resa! Blev nästan tårögd när jag läste din krönika 2012, hur bitarna föll på plats med både karriär, vikt och utlopp för all din kreativitet! Du är en inspiratör -verkligen. Senast för typ 2 dagar sedan drog jag på mig löparstassen och gav mig ut i ruskvädret enbart tack vare din instagrambild 🙂 Du inger säkerligen en stor skopa hopp till vanligt folk som vill men inte vågar!
    Tack för all inspiration!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *