Höstkläder till kille

Den här killen är inte lätt att köpa kläder till, han vet vad han vill. Det behöver inte vara dyrt och fina märken, men det ska vara sånt han tycker är snyggt. När jag var på bokmässan handlade far och son kläder. Hör inte till vanligheterna, fast de är duktiga på det. 
Skor hittade vi på skoboo i Ullared, jacka och byxor på Cubus och t-shirten har pappan köpt på marknaden i Dubai. 
Nöjd kille och jag tycker jackan är bra som värmer skönt om ändan :))

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Höstkläder till kille”

  1. Fina kläder! Jackan ser jättehärlig ut!
    Sådana där skor var min högsta dröm när jag gick på högstadiet, gissa om jag blev glad när jag fick ett par.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *