Pynta med tall

 
 
Så nu har jag börjat pyntat till advent. Stjärnorna åker upp, grönt tas in från skogen och så lite ljus och blommor och enkelt julpynt. Förr älskade jag rött och tomtar och nu är det vitt och grönt som jag tycker om.
 
 
 
 
Tomtarna sparar jag ett tag till, det är inte så många och julgranen kommer inte in förrän dagarna före jul. Det blir lite i taget och det är bara för att jag ska hinna mysa däremellan och slippa stress. Jag älskar pyssla, så det är som terapi för mig.  Jag vill fylla mina dagar vid jul med inspiration på fina ställen, jag vill göra mina reportage, umgås med vänner och lyssna på vacker musik. 
 
 
 
Det är så kul att kika in hos er på bloggar och på instagram. Jag skriver lite kommentarer, jag ber om ursäkt för det, men jag försöker istället att bjuda er på bilder ofta. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Pynta med tall”

 1. Hej Lotta
  Färgerna du gillar till Julen är exakt samma som nästan alla bloggare pyntar med 🙂
  Det är lite tråkigt att alla har samma då blir det inte stor variation alls hos bloggarna man kikar in hos.
  Inte illa menat men du förstår säkert vad jag menar.
  Ps. lite pyttelite rött tycker jag är varmt och fint 🙂
  Kram Ulla

 2. Hoppas du inte ryckt upp plantan i en plantering, är förbjudet! Har ägnat många timmar med att plantera tall på min släktgård och då känns det inte så kul om dessa babyplantor rycks upp. De kostar både tid och pengar.

  Vad fint du har hemma, du har ändrat stil rätt mycket senaste året och allt har blivit så fint, men det var det även innan!

  Tack för att vi har fått följa med på din viktresa! Du är inspirerande!

  Kram Linna

 3. Jag älskar nä knarkar julen! Jag har röda gardiner för jag tycker det ger ett mysigt och varmt ljus. Däremot i år så blir det vitt och zink i pynt. Man måste ju förnya sig!
  Klart att det blir mycket likadant hos bloggarna, det är ju vad som är mordernt nu + egen stil. Jag tycker det blir bäst om varje får göra vad som känns rätt.

  Det ser supermysigt ut!
  Kram

 4. Linna, min bonuspappa äger skog och mark och bor här nära oss. Jag får hämta vad jag vill. Dessutom har vi mark vi också så det är lungt.

  Tack för din omtanke, jag har också planterat en massa granar genom åren på hans mark, dock aldrig tall.

  Emschen visst ändrar man sig hela tiden, det kallas inspiration och förändring det som vi bloggare och inredningstokiga älskar.

  Kram Lotta

 5. Hej Lotta!
  Jag har aldrig läst bloggar, men har hittat din via instagram. Älskar dina bilder! Dom är såå inspirerande.
  Tänkte bara tipsa om en fin julskiva, eftersom du skriver att du tycker om vacker musik: Sarah Dawn Finer Winterland. Såå fin.
  Tack för all inspiration!
  Kram Anna

 6. Tycker också, att många bloggare har samma färger stil m.m.
  Vore kul om någon hittade en egen stil som man fick lite nya ideer!!
  Finns det bara Tine K lampor och ljuslyktor mattor allt finns hos dom flesta.
  Och nu råder vägra rött till Juel hos dom flesta.
  Men ni som bloggar bestämmer innehållet!!

 7. Anonym, jag läser massor av bloggar med massor av olika stilar och olika sätt att skriva och vara som människor.

  Inte en enda gång har jag behövt skriva en sådan mening som du skriver nu. Antingen bläddrar man vidare eller så söker man sig till något annat.

  Det här är ju mitt liv, min stil och det jag tycker om. Har du läst allt i min blogg. Har du sett mitt utekök att alla andra har det, har du sett mitt planteringsbord att alla andra har det, har du sett mitt badrum att alla andra har det, har du sett mina matsalsmöbler och att alla har det osv. tex? Jag har lite av allt och det är jag för jag inspireras av andra och ser saker jag tycker om och då köper jag det. Om det är som alla andra eller om jag har lika, det skiter jg i. Man får ju göra som man vill. Visst är det härligt!!

  p.s ett tips är att vara med i bloglovin där kan du följa massor av bloggar utifrån det man är intresserad av, man behöver aldrig följa någon man inte tycker om 🙂

  Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *