Baka pepparkakor

 
Min mamma gillar allt med julen, hon är tidig med det mesta så jag är uppväxt med det kan man säga. Igår kom hon med en pepparkaksdeg som hon gjort till oss. 
 
 
 
 
 
 
När barnen kom blev det baka av. Det är ju sååååå mysigt med allt som hör till julen. Jag kan baka pepparkakor hur många gånger som helst.
 
 
 
 
 
Den lukten som sprider sig i huset när man bakar pepparkakor är obetalbar. 
 
 
 
 
 
 
Nu kommer huset fyllas med pyssel ända fram till jul. 
 
 
 
 
 
En skön kväll till er alla!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Baka pepparkakor”

 1. Vilken fin mamma du har! Här blir det inga pepparkakor bakta i år. Vår ugn här i Spanien har tyvärr inte ens några plåtar. Helt galet! Dock har jag köpt några doftpinnar på ZARA home som doftar pepparkaka fast INGET går ju upp mot äkta vara.
  Kram
  Rebecca

 2. Så mysigt ni har det, nu börjar bästa tiden med bak och pyssel. Måste bara fråga var du har köpt din snygga matta. Köpte en matta som jag trodde var som din med samma mönster (så såg den ut på bilden) men när jag fick den var den jätte plastig och inte alls fin, skickade tillbaka den.
  Du har den finast bloggen, fina bilder med mycket inspiration. Trevlig kväll.
  Marie

 3. Så julmysigt ni ha fått det.
  Är sååå svag för julen. =)
  Undrar så vart du köpt granen du har på bordet, tyckte den va så fin.
  Tack för en super inspirerande blogg, tittar in hos dig varje dag <3

 4. Hej Ellen

  Ljusstaken kommer från ett företag i Dalarna som heter Westergaard och Kovac. De är lite svåra att få tag på och lite dyra, men väldigt vackra. De har även haft butik i gamla staden i Stockholm.

  Kram Lotta

 5. Men så gott! Hemma hos oss bakade mor pepparkakor två gånger till jul. Första omgången ska räcka från 1:a advent och helst förbi lucia. Sen bakar mor en omgång till och då gör hon även stora pepparkaksgrisar och pepparkakshjärtan som hon skriver god jul på innan de serveras. Jag minns fortfarande pepparkaksbakandet hemma. Ljuvligt! Nu vill jag baka pepparkakor med pojkarna.

  Du har skapat er ett vackert hem Lotta!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *