Inställningen till livet gör din dag…

Vi hade ett så trevligt möte i Göteborg igår med bokförlaget och de inblandande, jag har kommit långt och de är nöjda med mina bilder. Jag tror Fyra årstider kommer bli en fin bok även om jag haft lite bokångest däremellan.

Ni som följer mig på instagram vet att min bil startade inte när vi kom tillbaka till parkeringshuset. Den är bara 1 år gammal och var nyservad. Bilen bogserades bort och där stod vi , jag och mamma och visste att vi skulle få en hyrbil för det ingår i vårt avtal. Tror ni att bilen kom, nej vi satt och väntade i 2,5 timme och tillslut var det stängt på Hertz och det fanns bara bilar som skulle tillbaka dagen efter. Ingen hyrbil till oss i hela Göteborg som sedan visade sig borde funnits och som vi hade rätt till. Efter taxiresor , promenader, och letande var vi på väg att ta in på hotell..innan vi kom på att det gick en buss halvvägs hem. Så inatt blev vi hämtade kl 2 och var inte hemma förrän 3.

Nu har jag hyrbil, och det visade sig att felet på bilen är inget vi kan rå för. Hybil skulle vi fått inom en timme osv. och vi kommer inte få betala en krona.

Det bästa med det hela var att mamma och jag vi bara skrattade mest hela tiden, det var så himla komiskt så vi blev aldrig sura eller tjuriga. Jag tänkte på hela tiden att min mamma är så otroligt positiv och har så snäll inställning. Det finns liksom inga bekymmer som inte går att lösas. Jag lärde väldigt mycket igår kväll om att livet blir som man tänker och gör det till. Det finns inte så mycket bekymmer egentligen om det inte gäller människor och liv. Vi hade sol, vi hade varandra så varför hetsa upp sig när det inte hjälper.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Inställningen till livet gör din dag…”

 1. Tack för din fina blogg, du är en härlig förebild genom att våga göra vad du vill och känner för, och dessutom ha en sådan positiv attityd! Jag hoppas att jag kan bli mer som du någon gång i framtiden, att kunna se livet mer från den ljusa sidan 🙂
  Lycka till med boken!

 2. Ja! helt riktigt, det är såå mycket lättare att umgås med någon som kan vända saker och ting till något positivt, (därmed inte sagt att det alltid funkar)
  Lycka till med din bok!

 3. Din mamma? Men Gud så lika ni är. Otroligt. Du har så härlig energi och skratt som smittar av sig. Behöver jag ibland. Då bara gå in på din positiva blogg, instagram.
  Kram på dig vännen.
  Eva

 4. Härligt! Det du skriver är ju helt sant…..det är ju vad man gör det till och det underlättar definitivt med ett gott skratt!

 5. Vad lika ni är din mamma och du!! Härlig inställning!! Visst blir saker och ting så mycket roligare i livet med massor av positivitet och varma tankar i oss!!
  En helt annan sak. Vad härligt att du även fotar utan filter, för visst är det fint med filter-foton men finare med härliga och naturliga foton på dig och de dina!! KRAM! Ha en fin fortsatt dag!! önskar Malla.

 6. Det stämmer, attityden gör nästan allt!Man har inte roligare än man gör sig. Så otroligt lik din mamma du är!Lika söt:)
  Kramar, Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *