Tyska tidningar

Tjohoo så kul, det går så bra med mina reportage. Jag har fått frågor vilka tidningar jag sålt till i Tyskland av mina tyska läsare…Traumwoman , Landleben, Landhaus , Landfrau,  Home and gardens och 101 Whontrends kommer ni se reportage som jag fotat eller är med i själv. Många nya tidningar för mig och de som är med är också glada. 

Tänk att nu har jag 35 olika tidningar i min portfolio på mina 3 år med företag…känns fantastiskt kul!


Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Tyska tidningar”

 1. Sååå kul. Är glad för din skull. Det låter så himla häftigt. Du är otroligt duktig.
  Kram Helena

 2. Jag är så glad för din skull. Din blogg är fantastiskt inspirerande, med underbara bilder. Jag har följt bloggen länge men aldrig kommenterat förut.
  Men vill att du ska veta att din blogg är en fantastisk inspiration och det är en fröjd att följa din resa. Tack för att du delar med dig!! /Madeleine

 3. Fantastiskt häftigt…sträck på dig ordentligt..Ska bli spännande att se va du hittar att fota i Kalmar…Lena Färjestaden

 4. Hej, vad kul att dina bilder kommer till Tyskland också. Ska i alla fall köpa minst en av tidningarna. Undrar bara om den verkligen heter ”Traumwhoman”? Låter så konstigt på tyska och jag har aldrig sett den tror jag. Måste bara säger att jag tycker verkligen jättemycket om din blogg!!!
  Många hälsningar från en tysk läsare/
  Anne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *