Baka bullar och sortera in i fack

 
 
När jag bakade bullar häromdagen i uteköket så funderade jag på att det verkar vara svårt för vissa människor att sätta in mig i ett fack, mitt liv bjuder nuförtiden på för många kontraster. 
 
Jag både lantlig och jag ska vara tuff, jag går i stövlar en dag och nästa stund vill jag vara snygg och cool. Jag går från att vara rund och go till bli smalare och klä upp mig.

 
 
 
 
 
Jag kan ha loppis och jag kan ha dyra Tine k möbler. Jag har blommigt porslin med utekök och jag har svart och vitt stilrent. 
 
 
 
Så är hon hemma mycket i perioder, och rätt som det är så jobbar hon häcken av sig. Jag kan jobba hårt med min kropp och fixa själv och jag kan också leja bort och lata mig. 
 
 
 
Å ena dagen lägger hon ut bikinibilder och andra dagen ska hon ge ut en bok och vara en duktig entreprenör. 
 
 
 
 
 
 
Tänk då funderade jag varför det är så….för att jag gör precis som jag vill, jag följer hjärtat, lever stunden, jag känner efter vad känns bra för mig just nu. Så gör allt det i salig blandning och tänker inte på vad andra ska tycka om mig och mitt liv…jag bara gör det och jag lever. Själv har jag inget behov att att fundera på vad andra gör och placera in folk i fack, de människor som inspirerar mig är de som gör det de brinner för och är snälla. 
 
Så jag hoppas ni tar mig som jag är…bloggen är en liten glimt av mitt liv. Jag är nog lite galen i själen, vilket kanske inte alltid speglas här. Men som sagt ni får ta mig som jag är…så tar jag er som ni är!
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

31 reaktioner på ”Baka bullar och sortera in i fack”

 1. Jag tycker att det är jättebra att man vågar visa flera olika sidor av sig själv på en blogg. Oftast gillar vi ju en massa olika saker och då måste man ju få visa det också. Att blanda nya och gamla grejor är det inget fel på och med åren så förändras man ju också som person! Man utvecklas med bloggen.

  Jag har läst din blogg länge nu, och tycker att du ska fortsätta precis som du gör, blogga om precis det du vill!

  Kram /Anna.

 2. Jag tror de flesta av oss vill kategorisera lite, det är nog lite av människans natur att göra i vårt samhälle. Jämföra och placera sig själv i ett sammanhang. När man sen blir lite mer säker, vidgar sina komfortzoner och testar nytt, då blir nog fler runt en förvirrade än vad man själv blir :)Jag tycker det är toppen med någon som vågar visa sina alla sidor och att man kan utvecklas, kanske du kan tipsa många som är osäkra på sin egen kapacitet. Du ska nog se det som positivt att det finns de som hör av sig och funderar! kram Milla

 3. Vilka underbart goda bullar <3
  och så fina formar också 😉
  Perfekt att ha med sig till stranden eller för att bjuda barnen på fikamys regniga sommarlovsdagar.
  Angående det här med fack… en människa är komplex som ett prisma och bär på många olika sidor inom sig. Det är ju en underbar sak att få utvecklas och få lov att följa sitt hjärta. Man måste våga lite för att vinna, och försöka våga vara sig själv <3

 4. Jag hejar och hurrar för dig!!!!
  Tycker precis som du och jag blir så glad för just en sån här resa gör jag just för tillfället. Har gått ner 20 kg med hjälp av lchf, har hittat mig själv igen med hjälp av en energifokuseringscoach , har mycket kvar men jag har hittat livet och jag lovar…jag lever ett underbart liv tack vare att vågade ta tag i det.
  Fortsätt att vara du och fortsätt strunta i vad andra tycker…det är inte dom som ska ha dig hela livet, det är du.
  Beundrar dig (och mig) för att vi vågar…
  Kramar Britta

 5. Hei!
  Så herlige boller du har bakt – det er så man får lyst til å spise dem – og alle på en gang!

  Jeg tror vel at vi alle har flere sider, og noen ganger føler man seg slik, og andre ganger sånn! Tøff og myk om hverandre! Så du er ikke alene om det!

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Klem Cathrine 🙂

 6. Hej du goa Lotta!
  Jag tycker att du lever precis som man ska leva, ena dan så, andra dan si!! Härligt och RIKTIGT,RIKTIGT kul att följa, och inspireras av dig. Fortsätt så,kära Lotta. Kramar till dig från en trogen följare utan blogg,Rita

 7. Som sagt, det är ju det som är livet!:) Jag beundrar dig för att du lever ditt liv som du vill. Man ändrar ju sig med åren och det tycker jag är bra. Mitt liv har också ändrats med åren. Har inte tränat så här sedan jag var i tonåren. Har inte vågat utmana mig som jag gör tidigare och jag mår så bra!:)
  Fortsätt som du gör om det är det du mår bra av!:)
  Kram

 8. Hej Lotta,

  Jag tycker du är superinspirerande och det jag gillar bäst här är just kontrasterna för så är ju livet!

  Och ett extra tack för att du varit en av dom som inspirerat mig till att börja springa, något jag inte kan vara utan nu!

  KRAMAR
  Anna

 9. Jag tycker inte alls det är svårt att sortera in dig i ett fack 🙂 Du är precis som många andra bloggare, det tycks som om det ligger ”i tiden”, finns många som är väldigt lika tyvärr. Skulle önska att det fanns fler olika…

 10. Hej! Jag har följt dej en tid på Instagram och måste få tacka för den energi som du för med dej. Jag har fått bra fart på min vardag bland annat genom att låta mej inspireras av dina fina bilder.

  Din blogg är superfin och mångsidig, fattar inte att du hinner med allt om dagarna. Det är så roligt att läsa om varierande ting, inte enbart om nåns kläder och inredning. Tummen opp för dej! Hej från Finland!

 11. Hej Lotta!

  Jag gillar både dig och din blogg som den är!
  Tycker du är inspirerande som gör det du vill och brinner för!
  Nu behövs ju alla typer av människor i världen men jag tror nog den eller åtminstone bloggvärlden skulle se ännu bättre ut med fler som du!:)

  Kram på dig!

 12. Vi har också bakat bullar i dag, perfekt göromål en regnig söndag.

  Vilken skillnad på dina bikinibilder, så härligt! Du ser verkligen SUND ut nu, grattis!

  Jag gillar din blogg skarpt, tittar in här ofta. För övrigt har jag besöksrekord på min blogg i dag och det tack vare en annan go kvinna i sina bästa år…

  Kram
  ”bara anna”
  annacecar.blogspot.com

 13. Och lika dant kan det vara när man ska skriva en kommentar. Vem av mig ska jag vara? Den snälla söta som bara använder de mjuka orden, den tuffa lite hårda eller den humoristiska som gärna spetsar till det. Man vill ju bara vara ”jag” och inte bli misstolkad och uppfattas som någon annan.
  Kände faktiskt igen mig i din text och bak ;)Kram

 14. Du är du och jag är jag vilket är alldeles underbart!
  ”Var dig själv, det finns redan så många andra” är ett ordspråk att leva efter tycker jag! Kramar, Åsa

 15. Tänk att kunna få njuta av dagarna så fullt ut som du gör. Härligt!

  Såg i kommentarerna här att det var någon som tyckte att du var precis som så många andra bloggare och gör det som faller dig in. Är inte det alldeles underbart att det finns så många bloggare som har den möjligheten, den styrkan, den säkerheten? Jag tror att denna typ av människa alltid har funnits men nu finns det bloggar också. Nä strunt i facken och njut av dagen!

  Jag njuter av allt vad du kan göra och är en smula avundsjuk också men det är bara bra för det puschar mig i rätt riktning.

  Tack Lotta!

  Kram

 16. Leva livet här och nu e helt rätt:-)))Varför hela tiden ursäkta sig eller förklara att det är det som gäller ???
  Å vadå fack , ingen går att kategorisera .Man utvecklas och ändras hela tiden.
  Så typiskt kvinnligt att ens tänka så !
  Fortsätt att njuta:-)))
  Kram Bittan

 17. Det är därför iaf jag fortsätter kika in, jag gillar mångfalden och allt av det goda. Livet på landet och sen emellanåt lite flärd!
  Är nog många som önskar man kunde vara lite mer ”wild and crazy” som du och ”make it happen” liksom:-)
  Kram Anna

 18. Kontraster är härligt! Och att man har olika intressen och stilar tycker jag själv bara är naturligt. Fin inspiration du bjuder på! Och härliga bullar=)
  Kram

 19. Ja, och det är de som är som du som också inspirerar mig!!! Att göra det man vill och strunta i andra!!!
  Kram på dig! Nu tar jag en kaka och sen kanske jag springer en runda… man vill ju va go och glá och lite snygg o lagom smal 😉

 20. Hej Lotta,

  Det är första gången jag är inne på din blogg, men har följt dig länge på intragram. Du är så inspirerande – och jag tror det är för att du inte tillhör ett fack! Du är så duktig på många olika saker men visar samtidigt att du har ”dina brister” vilket inte förmedlas ut i sociala medier speciellt mycket annars. Du verkar vara en härlig människor och tar mycket vackra kort. Jag och min sambo har precis flyttat in i vårt första hus och det är underbart att få en massa inspiration och idéer till inredning och trädgård av dig. Fortsätt vara dig själv – och lycka till med boken!!! 🙂 Kram Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *