Växter till altanen

 
 
 
Korgar med plast i Blomsterlandet
 
Kylskåpet ekade tomt så det blev en tur till staden, skulle leta efter ett stort parasoll också, men det blev det inget. Jag vet vad jag vill ha och har lärt mig att hellre spara och vänta så det blir som man tänker sig.
 
 
 
Istället köpte vi lite växter och krukor på Blomsterlandet. Jag köper stort och lite dyrare, för vi har dem sedan år efter år eftersom vi övervintrar dem. Så på sikt blir det ändå mindre pengar än att köpa nya blommor varje år. 
 
 
 
 
Nu är två sidor igenbyggda på altanen och Sioo har behandlats på golvet så imorgon kan vi börja flytta upp möbler. 
 
 
 
 
Har bestämt oss för att inte köpa några nya möbler i år utan flytta upp fåtöljer och soffan Tine k från poolen och sätta på altanen, så sätta de svarta möblerna jag målade där nere istället. Solstolarna får vara kvar för de sitter vi i mycket. Nästa år kanske vi bestämmer oss för något annat
 
 Nu ska jag ut och springa innan det blir mat och imorgon åker jag till Göteborg på reportage så då blir det tyst här.
 
Ha det så bra i solen, för här har det grillat på ordentligt.
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Växter till altanen”

 1. Det blir ju kanonsnyggt! Ja, man behöver ju inte köpa allt nytt jämt. Ibland har man fina saker hemma som blir bra bara man placerar om dem lite.

 2. Jag har lärt mig att man ska skynda långsamt med nyinköp. Helt rätt att bo in er på nya verandan för att känna efter innan…

  Fina bilder Lotta, som alltid.

  Ha det toppen!

 3. Vilka härliga korgar från Blomsterlandet! De hade jag absolut införskaffat om jag bara bodde lite större=) Så fint det kommer bli, och är redan, hos er!
  Kram

 4. Vilken fantastisk altan!!
  Det har vi som projekt nästa sommar då vi bygger garage nu. Inte så kul, men ack så nödvändigt:-)
  Hoppas reportaget gått bra!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *