Sommarkvällar och semestertripp

 
 
 
 
Underbara sommarkvällar har vi haft, men nu blir vi barnlediga jag och min man och åker på en egen semetertripp till Helsingborg . Hotell vid havet, Gyllene tider, god mat och dricka och så lite inredningsbutiker. Det är 40 års present till man från mig och så firar vi 10 årig bröllopsdag om en vecka också.
 
 
 
Men bloggen uppdateras lite ändå och så hittar ni oss på Instagram också under tiden. Allt gott!
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Sommarkvällar och semestertripp”

 1. Vilka härliga bilder!
  Kan tänka mig att det är en ren njutning bara att sitta där!
  ha nu en underbar resa!
  Jag ska tänka på er i morgon..å jag har nog redan glömt vad de där butikerna hette…fniss..
  Kram och återigen stort tack för idag..;)

 2. Härligt med lite egentid med maken… Jag och min äkta hälft åker till Helsingborg i nästa vecka. En tur över till Helsingör blir det också. Ha en härlig resa. Kram!

 3. Grattis på bröllopsdagen. Min man och jag firar vår 7:e den 15 juli. Vi åker då till Stockholm och bor på fint hotell.
  Ha det riktigt bra nu!

  Kram från Lisa i Norr

 4. Här kommer några hbg-tips! Restaurang: Sillen och makrillen på Gröningen, Kafé: Chateau Foret på Södra Storgatan, Aktivitet: promenera Landborspromenaden från Kärnan till Villa Thalassa och gå sen längs stranden tillbaka till stan.
  Ha det gott!

 5. Hej, upptäckte precis din blogg och läser både nya och gamla inlägg. Vilka härliga bilder och en stor inspiration att läsa om din resa och dina tankar. Tack!! Jättehärligt:)

  Glad Sommar!
  //Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *