Härliga dagar, men nu hemma igen

Nu är vi hemma igen, så mysigt vi har haft i Helsingborg och sol bjöds det på! Mer om det hittar ni på mitt instagram. Nu ska vi jobba i trädgården och så vi kommer ute med segelbåten.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Härliga dagar, men nu hemma igen”

 1. Alltså man blir sååå glad av att se bilder på dig OCH på er. Ni är sååå fina ihop och man kan se att ni är kära. Verkligen underbart i en tid då många tyvärr separerar. På måndag är det dags för mig och min kära make att styra kosan mot Helsingborg för några förhoppningsvis härliga dygn. En tur till Helsingör lär det också bli med smörrebröd och öl =)
  Kram!

 2. Helsingborg är en vacker stad och så nära till finaste Helsingör med =)
  Ni verkar att ha haft det bra med tanke på alla bilder jag sett på Instagram =)

  Kram Mia

 3. Min fina stad! Jag har kikat in här lite då och då. Jag måste säga att du har varit superduktig med din vikt och träning. Du inspirerar verkligen.
  Kram Anita

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *