Semester och sommarväder

 
 
Kruka Blackballoon, Brickbord Lantliv
Godmorgon, vilket väder vi har! Vi äter frukost på altanen och har semester tillsammans och det är så skönt när båda är hemma. Jag tycker om att vara med min man, jag tycker om när vi drömmer tillsammans och berättar vad vi vill göra med vårt liv. Det känns bra att veta att vi känner lika i det mesta. Vi vill få klart huset utvändigt men sedan vi vill lägga mer pengar på resor. Hur mycket man än älskar att inreda och fixa hemma så är det upplevelser som man minns. Vi gillar både god mat och vin så mer matresor, mer storstäder längtar vi efter.
 
 

Nu är det dags att fånga dagen, inga måsten idag..tar dagen lite som den kommer. Ha en skön dag och tack till er alla som på olika sätt läser, kommenterar osv både här, på fb och instagram. Ni är så underbara, tänk vad många människor jag lärt känna genom bloggen..så glad för det!
 
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Semester och sommarväder”

  1. Skriv upp Edinburgh på listan Lotta! Åker därifrån idag, haft flera fina dagar ( värmebölja! ) och älskar den gamla stan med allt mer ”nära” än London. Fast maten är väl sådär… Sen jag hade ett jobbigt år 2012, så har inredning totalf fallit ned på min intresselista totalt., Känns helt platt liksom. Jag vill uppleva världen till max, så är känslan just nu. Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *