Lantliv..vad tycker vi om det!

 
 
Jag älskar verkligen livet på landet, på min promenad idag så gick jag där tänkte att det här är det bästa både för min kropp och för min själ. I naturen föds de bästa ideerna och de bästa tankarna. 
 
 
 
 
Här har jag mitt hjärta!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Lantliv..vad tycker vi om det!”

 1. Hejsan ja jag gillar också lantlivet att kunna gå ut och bara vara, att barnen kan leka och toka sig utan att de stör en massa folk, fast jag är även en storstadstjej så stundvis vill jag bo i storstaden och känna de pulsen. Men trivs väldigt bra på landet. Ha det bra kram Jessica

 2. Hej Lotta!
  Jag tror nog ni bloggare får ändra ton mot oss läsare, vi måste få ha obekväma frågor och inte alltid vända kappan efter vinden.
  Tror snart, det finns för många bloggare, och ju mer framgång ni får, desto mindre förståelse för den lilla människan där ute, som inte, kan köpa allt, som ni bloggare lägger ut. Ofta svindyra Tine K kuddar lampor m.m . Jag känner medlidande med vissa tjejer som inte har råd att komma i närheten av alla dessa designe prylar och mycke vill ha mer. Du Lotta har också slagit på stora trumman om framgång. Och det är bara att gratulera dig. Men glöm inte, att det finns dom som har det sämre välbeställt i samhället.
  Visa lite mer empati tack!!
  mvh Alicia

 3. Absolut Alcia, så du tycker jag ska sluta köpa en Tine k lampa om jag äntligen kan det. Det handlar inte om empati…empati handlar om andra saker i livet och det har jag. Om emparti handlar om att handla saker om som inte andra kan då vet jag inte hur du tänker. De som känner mig vet precis hur jag är…jag har stort hjärta och det står jag för. Jag har levt på föräldrapenning coh jag har levt på studielån i 4 år och jobbat häcken av mig. Så om jag kan handla tänker jag göra det…för det är pengar som tjänat på egen hand, som jag är stolt över.

  Min empati sitter inte plånboken tack och lov 🙂

  Kram Lotta

 4. Alicica, vad folk handlar eller gör, det är folk ensak. Jag har fokus på mitt liv, skulle aldrig komma på tanken att skriva elaka saker till andra. Varför inte istället koncentrera sig på sitt och försöka göra det bästa av det.

  När jag städade toaletter och inte tjänade pengar satt jag inte hemma och bitter för det. Livet handlar om att ta hand om det man har, försöka att se glimtar även om det är tufft. Men att skriva elaka saker till andra är att ha fokus på fel saker. Jag har empati för Villa tretton…ingen behöver kasta skit på henne. Sedan ska man göra rätt för sig och det kan jag ju inte veta om hon gör, men det tror jag hon tar ansvar över själv.

  Alicia, jag är bondflicka på landet, jag har ett huvud som jag kan tänka med…vad jag handlar har ingenting med mitt hjärta att göra. Att jobba för saker att kunna handla, resa, vara med vänner eller vad det nu är..det är samma sak med eller utan pengar. Hjärtat sitter inuti och det kan ingen ta ifrån en.

  Kram

 5. Jag undrar också vad som fattas mina medsystrar som måste köpa nytt hela tiden, måste vara något som fattas i livet.
  Trots att du bor på landet 🙂
  Empati handlar naturligtvis inte om att handla :0 men att visa!! empati mot dom som kanske inte orkar se denna konsumtion av slit och släng.
  Om du har en gnutta empati så skulle du förstå!!! utan att ge gliringar, sedan lotta finns det tjejer som sliter och släpar därute men ändå inte kan köpa.För mig får du köpa vad du vill ! Det tycker jag du ska göra handla på .
  Om det ger dig lycka i livet på Landet.
  Alicia

 6. TAck snälla Alcia, att jag får inreda mitt hem som jag vill. Jag har också loppis, på många ställen i mitt hem…så har jag nytt också. Säljer jag saker jag inte tycker om. Det vad snällt att du ser att jag är en egen person. Jag ska resa mycket i år har jag tänkt också, vet inte om man får det i andras ögon..det kostar ju också pengar men det känns bra i hjärtat.
  Ha en fin dag!
  Kram

 7. Åå ser så underbart ut förstår att du trivs:) din blogg är underbar och de verkar du vara som person med blir imponerad av att du kan svara så lugnt på dessa galna påhopp förstår inte varför man läser inrednings bloggar om de får en må så dåligt man har ju ett val! Tack för att du delar med dig av ditt fina hem:)

 8. Lotta,
  din blogg ar sa jatteinspirerande!!!
  Jag har ocksa mitt hjarta pa landet, narmare bestamt i Indalsalvens dalgang…
  Har bott utomlands ganska lange men ska flytta 'hem' i var, bygga nytt litet 'lanthus' dar det gamla stod (for ruttet for att rusta) och antligen, antligen fa leva drommen…
  Barn, hundar, hastar, hons, far och kanske en Linderosugga eller tva och Uteliv ar stora delar av min drom!!!
  Tills dess njuter jag vidare av att fa lasa din blogg och hur du har gjort din drom till verklighet!!! Tack!
  Andriette

 9. Vilket härligt inlägg! Naturen är så befriande, naturlig och läkande. Kan inte annat än att hålla med dig, oj så mycket jag konstaterat och klokt reflekterat kring på mina skogspromenader=)
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *