Hurra för Lotta idag

Idag är ingen vanlig dag för idag är Lottas födelsedag.…:) Vaknade på slottet imorse tillsammans med brudpar och alla gäster och till en ålder av 39 år, men vet ni. Jag livet bara blir bättre med åren…gud vilken kväll vi hade. Jag och min man bodde på dansgolvet och hade så kul!

När jag kom hem väntade barn, min mamma och bonuspappa med fika och skönsång. Blommor på bordet och det mest underbara kort från min dotter. Då trillade lite tårar..hon är min dotter men också som en nära vän, vi har en speciell relation. Jag är en tokig mamma ibland, men jag är som jag är. Då liksom inte ändra på mig….

Kruka esq, ljusstakar Mellow store

Nu ska vi bara mysa och imorgon är det dags att packa för Marrakech. Bilder från bröllopet visar jag imorgon..blev inte så många då kameran fick vila.

Ha en fin kväll.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

27 reaktioner på ”Hurra för Lotta idag”

 1. Stooooort Grattis på din födelsedag!!!!!
  Hoppas din dag varit härlig!
  Och vilket kort, jag blir alldeles rörd, såååå fint!
  Må så gott oh ha det så härligt i Marrakech (eller hur tusan stavas det?!??):-)
  Kram Anna

 2. stort grattis o gud vilken underbar kort du fick av din dotter,jag blev väldigt rörd så värdefulla ord kram o ha det bra.Tack för den underbara blogg!!!

 3. Grattis i efterskott!

  Men vilket otroligt gulligt kort från din dotter, förstår att det trillade tårar på dig (för det gjorde det på mig med utan att jag känner er!)

  Hoppas du får riktigt underbart på din äventyrsresa,
  Må gott!

  Kramar Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *