Jag trivs så bra…

Dagarna går mot höst, en skön tid. Själv har jag ganska många reportage bokade då jag vet att vintern kan bli lång och ljuset varar kortare tid. Jag trivs så bra med det jag gör nu, det är ren glädje att få hålla på med detta. Det är väldigt sällan som det känns som jag jobbar. Jag har fotat till boken idag och det ska bli spännande att höra vad min redaktör säger om det.

I helgen har jag mitt sista bröllop, hoppas det blir fint väder för jag vill göra mitt bästa, bästa. Nu är det bäst att sova.

Ta hand om er mina fina bloggläsare..ni som har mig på Instagram fyraarstider vet att där uppdaterar jag lite oftare.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Jag trivs så bra…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *