Fyraårstider ska bli bok, nu är det klart

 
 
Nu skriver jag detta med en tår i ögat och med nervösa fingerslag på tangenterna. Nu har min bokförläggare från Andina förlag varit här och skrivit avtal med mig. Nu får jag berätta…

Kommer ni ihåg att jag var i Göteborg, att ett bokförlag kontaktade mig och ville att jag skulle komma för att diskutera tankar omkring en bok. Redan den dagen när jag gick där ifrån visste jag att Fyra årstider skulle bli bok, men inte förrän idag har jag skrivit avtal och kan öppet gå ut med detta.

 
Bild Andina förlag
Nästa år ska ni kunna köpa en bok om Fyra årstider med innehåll av vackra bilder i en lantlig miljö. Boken kommer byggas upp kring de fyra årstiderna och vårt lantliv här hemma med blommor, saft & syltning, lite dukningar, tips, bakning osv. Jag kommer fotografera alla bilder, skriva texterna med hjälp av många andra.

Detta är ju en stor utmaning för mig, det känns väldigt nervöst just nu. Men är det någon som ska få göra bok om mig så är det dom. Jag har träffat en underbar förläggare som själv är fotograf och som i många år fotograferat Nyblom & kollen katalogerna, så detta känns bra…men gud himmel..jag behöver nog något lugnande nu:)..som champagne..

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

68 reaktioner på ”Fyraårstider ska bli bok, nu är det klart”

 1. Ett jätte stort GRATTIS till dig! Jag som har följt din blogg de senaste tre åren vet vilken resa som du har gjort! Så kul för dig och jag kommer garanterat att köpa din bok! Kramar

 2. Stort grattis Lotta! Vilket strålande ämne. Fyra årstider – oj, vad kul det ska bli att få ta del av.
  Skål!!!! och lycka till.
  Annika

 3. Men å vad KUL!!

  grattis kära du! NU måste man ju få paxa ett exemplar direkt, vill ha ;-))

  tusen kramar till dig från mig.

  Mia

 4. Grattis! Vad kul1

  Och jag kommenterade faktiskt när du första gången nämnde att du skulle träffa ett förlag och sa hoppas det blir något med årstidstema, jag älskar årstidernas växlingar och gillar när du skriver om sådant! Kommer bli en jättemysig lässtund när den är klar.

 5. Bokar redan nu ett ex av boken. 🙂
  Din blogg inspirerar så otroligt mycket vilket kommer göra din bok till succé. Lycka till Lotta! Kram Fru M

 6. Tjohoo =) Stort grattis till underbara du, vilken lycka, får gåshud. Har alltid varit en dröm att släppa en bok, vilken lycka, är så glad för din skull =)
  Fira ordentligt! Kraaam

 7. hurra, hurra för dig Lotta som lever din dröm och lyckas fantastiskt bra…du är en stor inspiratör för oss ute i bloggvärlden :-)…jag önskar dig all lycka till och ser fram emot att få läsa din bok…
  kram Åsa

 8. Nåmen åååå…
  Stort stort grattis!
  Det kommer bli en helt underbar bok som ligger rätt i tiden.
  Din stil är underbar.
  Lantlig med rena drag…
  Fira stort, det är du väl värd!

  Jag ska tänka på dig ikväll framför brasan då jag skålar…;)
  Kram o ha en underbar helg!
  Katarina

 9. Stort Grattis och Lycka till!
  Jag läser din blogg nästintill varje dag. Den är inspirerande och mysig.
  Den boken måste jag ha!
  Kram
  Ulla

 10. Bra jobbat Lotta! Jätteroligt att höra hur det gått framåt för dig. Jag har följt din blogg nästan från begynnelsen. Kan bara säga ETT STORT GRATTIS! Hoppas att champagnen smakar bra.
  Kramar från Karin i Malmö

 11. SÅ ROLIGT!! Stort grattis till dig! Förstår att det måste pirra men då skärper man till sig och lägger i en växel till, är övertygad om att du kommer att fixa detta.

  Lycka till!
  Åsa i Vadstena

 12. Men gud så roligt! Ser fram emot den dag då jag kan krypa upp i soffan med ett eget ex i handen. För det är ju en bok man bara måste ha!
  Ninaerica

 13. Vad spännande!! Följt din blogg de senaste tre åren och jag tycker det är så roligt för DIN skull. Njut i fulla drag av framgången! JAG kommer iaf att köpa din bok! Ha de

 14. Grattis Lotta så roligt, det blir en bok jag kommer att köpa:) Själv har jag nu blivit företag, känns skrämmande men spännande…en utmaning och en dröm som blir verklighet:)
  Kram Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *