Traditioner som värmer hjärtat

 
 
 
Har varit på min sons adventsamling i kyrkan…å vad det är mysigt! Alla barn från skolan sjunger och jag gråter en skvätt…
 
 
 
Jag är kär i min bygd, det här är en av de bästa dagarna på året, så skolavslutning också. Så tänker jag på alla år jag själv stod där framme och sjöng när jag var liten.
 
 
 
Min son till höger och en av hans bästa kompisar sjöng, likadana tröjor hade de lycktas få på sig.
 
 
 
 
Så går alla upp till skolan efteråt och fikar och handlar lite pynt barnen gjort. 
 
 
Matsalen
 
 
Skolgården med sjön som utsikt
 
 
Så släppte jag av mamma hemma hos henne och där var det så fint pyntat.
 
 
När jag kom hem till oss så möttes vi av denna lilla ekorren…så söt!
 
Ha det så bra, nu ska jag ut och gå/springa. Har köpt dubbar så jag hoppas det funkar fint. I eftermiddag kommer min bästa vän hit med sina barn så ska vi baka pepparkakor tillsammans.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Traditioner som värmer hjärtat”

 1. GUD SÅ MYSIGT NI HAR DET, SNÖ OCH ALLT. SKOLAN VERKAR JU BARA SÅ BULLERBYN KÄNSLA. HÄR NERE I SÖDER SÅ HAR INTE SNÖN KOMMIT ÄN, MEN VI VÄNTAR MED SPÄNNING. DIN BLOGG ÄR BARA SÅ TREVLIG ATT LÄSA. MVH FRÅN VÄSTKUSTEN

 2. Hej!'
  Va stämningsfullt det såg ut i kyrkan, och kul att de får ha kvar traditionen med att gå i kyrkan. Verkar vara livliga debatter om det just nu. Här i Sälen är det en stor tradition att avsluta året i kyrkan, får hopps de får fortsätta med det i framtiden. Trevlig helg!

 3. Hej!'
  Va stämningsfullt det såg ut i kyrkan, och kul att de får ha kvar traditionen med att gå i kyrkan. Verkar vara livliga debatter om det just nu. Här i Sälen är det en stor tradition att avsluta året i kyrkan, får hopps de får fortsätta med det i framtiden. Trevlig helg!

 4. Traditioner skall man hålla varmt om hjärtat och se till att bevara dem! ( Med tanke på all debatt just nu ang. skolavslutningar i kyrka eller inte! ) Otroligt vackert altare i kyrkan! Älskar kyrkor, vet inte varför. Jag är inte troende eller så, men kyrkan ger mig ett lugn!
  Trevlig första advent och tack för tusende gången för underbar blogg!
  Kram Amie

 5. Hej!
  Underbart mysig blogg du har!
  Blev lite nyfiken på vad det är för ”dubbar” du köpt så du kan springa även nu? Har oxå precis kommit igång med springandet och vill inte att snön ska hindra mig.

  Tack snälla, kram Elin

 6. Härliga bilder Lotta! Ska själv gå på Luciakonsert med Estetelever på gymnasiet där jag jobbar, älskar alla julsånger och tycker detta är en underbar tid!

  mvh Birgittha

 7. Fint och härligt med traditioner med adventsfirande i kyrkan likaså alla avslutningar i skolan som firas i kyrkan.
  Och vilken skola, likt Bullerbyn. Härligt att sådana skolor finns kvar!

  Kram Lina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *