När tvättstugan är tom

 
Tänk vad lycklig man kan bli när tvättstugan är tom på tvätt. Det är inte så ofta jag kommer till det läget, men idag kan jag titta lite extra på korgen och le ”det där Lotta gjorde du bra ” 🙂
 
 
 
Annars har vi varit ute i trädgården i hela eftermiddagen. Städat och lagt på plåtarna på poolen, så nu är det höstfint och redo för snö.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ikväll ska vi umgås med våra trevliga grannar uppför backen, helt underbart att ha en av sina bästa vänner från lågstadiet som granne. Våra barn är uppvuxna med varandra här på landet.

Så nu ska jag sitta här en stund till innan det blir middag och lite vin.

Ha en härlig kväll!
 
Kram Lotta
………………………….
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”När tvättstugan är tom”

 1. Hej! Vad fint du har. Jag känner igen den där känskal av att ha helt tomt på tvätt, (händer tyvärr allt för sällan 🙁
  Har en liten undran, hur ser din klädställning ut i sin helhet och vart finns den att få tag i?
  Tack för en trevlig blogg//Victoria

 2. Härligt! Kan man bara få barnen att lägga tvätten där också skulle det vara så mycket enklare… jag brukar hitta lite överallt i huset, när man trodde allt var klart så kan man samla ihop en rejäl hög till… Riktigt fin tvättstuga du har! Kram, Marthina

 3. Vilken Känsla!!! Den känslan är underbar fast det infinner sig lite för sällan med en stor familj å tvättkorgen full gång på gång:) duktig du har varit Lotta! Ikväll har vi tänt ljus inne å myser för fullt, även ute brinner ljus för nära å kära som inte finns med oss längre å har det fint någon annanstans!!! Ha en bra kväll nu kram från Elle

 4. Så härlig känsla 😉
  Den infinner sig inte ofta här, det ligger alltid något i tvättkorgen 😛

  Hoppas ni får en trevlig kväll med era vänner!
  Här blir det först film med barnen, åh sen fortsätter nog kvällen med ännu en film med min J 🙂
  Några ljus tänder vi också!

  Kram Frederica

 5. Om jag någon gång kommer dit kommer jag alltid på att jag ska byta i sängarna eller att det är dags att tvätta kuddfodralen i soffan e dyl. Igår var min tvättstuga fri från tvätt och stryktvätt, men nu är den full igen!:/
  Ha en trevlig kväll!
  Kram

 6. Jodu, det är fina fisken när man lyckas komma till botten på tvättkorgen. Maken betade av sju maskiner igår och jag vek all tvätt nu på förmiddagen. underbart känsla!

  hoppas att du har en fin kväll!
  Kram
  /Anna

 7. Wow vilken mysig tvätt stuga =) Visst är det härligt när det är tomt. Här hemma brukar det dock inte vara så länge. Med 3 barn hemma fylls den ganska snart =)
  Kram och ha en skön dag!

 8. Wow vilken mysig tvätt stuga =) Visst är det härligt när det är tomt. Här hemma brukar det dock inte vara så länge. Med 3 barn hemma fylls den ganska snart =)
  Kram och ha en skön dag!

 9. Å en tom tvättkorg. Vilken dröm! Det händer väldigt sällan här kan jag lova. Med B&B känns det som att det alltid ligger något där och väntar hur mycket än maskinen jobbar på. Ha en skön dag Lotta! Kram.

 10. Å en tom tvättkorg. Vilken dröm! Det händer väldigt sällan här kan jag lova. Med B&B känns det som att det alltid ligger något där och väntar hur mycket än maskinen jobbar på. Ha en skön dag Lotta! Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *