Julros och min farmor

Bricka day home, kruka Zeta, 
ljuskoppar Blackballon. julgran Homenord
Julros är min absoluta favoritblomma, då tänker jag på min farmor som inte lever längre. Å vad jag saknar jularna hos farmor och farfar. I huset mitt emot dem bodde jag till jag var 8 år…den tiden sitter som berget i huvudet. Tänk vad barndomen är viktig och ger oss minnen för livet.

Söta granen Homenord, x-pris där nu..
Nu måste jobba och sluta drömma, ikväll blir det att simma och träffa min bästa vän.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Julros och min farmor”

 1. Hejsan!
  Ja våra fina barndomsminnen får man värna om. Så fint det blev i sovrummet.Ett litet tips om dina sängbordslampor-varför inte köpa nya skärmar bara? Det gjorde vi till våra,såna m fin text det blev som helt nya lampor.Bara ett litet förslag.
  Ha det gott.
  Kram Helene

 2. Känner igen mig där med Farmor. Jag brukar drömma mig tillbaka till de ”riktiga” jularna hemma hos just Farmor. Då var det jul på riktigt och ALLT fanns. Visst är det bra nu också, men det är så tomt när inte Farmor finns kvar.

  Kram Teres

 3. Hej Lotta.
  Har inte gillat julrosor förut, men man kan vänja sig vid det mesta och jag tror det får bli några hemma hos oss också i år!

  Härligt att förknippa ting med kärlek till dem som lämnat oss!

  Ta hand om dig från Loo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *