Att älska julblommor

Lite mer blommor och blad, för det gör mig så glad:)
 
Ta hand om er alla mina bloggläsare, idag blir det lite av varje för mig. Simma ska jag göra i alla fall, för det är så härligt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Att älska julblommor”

 1. Hur är julrosen? Doftar den mkt? Tänker ur allergisynpunkt.

  Har precis hittat hit. Mysig blogg!
  Ha en bra dag! Elin

 2. Hej Lotta! Kan du inte skriva ett inlägg om problemen med att bo på landet? Hur långt har ni till närmaste affär/busstation/stad och så vidare. Det hade varit kul att få höra om hur man gör för att det positiva ska väga upp det negativa liksom. Tack!

 3. Jättehärliga julblommor. För att spinna vidare på jultemat så skulle jag skulle vilja tipsa om att plocka fram en vacker glasskål som du sätter en vit liten ljusslinga i till ditt julfönster. Den kan du sedan fylla med kanelstänger eller nötter för att få lite doft och ett varmt sken. Sen skulle jag vilja tipsa om TerraFoto.se för att få lite inspiration till tavlor att sätta upp på alla dessa stora nakna vita väggar som vi ofta har omkring oss.Det behöver vi!

 4. Åh vad jag känner mig pinsam……visst var det du som handlade en rumsgran av mig på Ingersblommor igår? Tyckte jag kände igen dig men du såg så ung och annorlunda ut *fniss, tyckte det var pinsamt att fråga ;)Kom gärna tillbaka snart så vi kan ta en pratstund och så får jag visa dig runt lite.

  Kram kram från Sandra (en trogen läsare;)

 5. Julblommor är ju bland det bästa som finns! Jolrosor, hyacinter, julstjärnor, azaleor, ja listan kan göras lång! Längtar verkligen till jag får komma hem och börja julpynta! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *