Plantera kryddor

 
Min fina trädgårdsväska Garden girl, stövlar Viking
 
Idag har jag planterat kryddor här hemma och några sorters sallad. Bra med vårt uterum nu, det är som ett växthus där inne med lite värme på, så där får de bor.
 
 
 
 
De här kryddorna kommer från Klostra Handelsträdgård och kan beställas på nätet, de kommer i en liten låda och såg jättefina och pigga ut och fått vara med i ett litet reportage idag. Nu ska de får växa till sig till våren här hemma.

 
Nej nu tar jag fredag efter planterat , hämtat färg och varit hos frissan, här ska fixas och packas inför vår båtresa. 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Plantera kryddor”

  1. Åh va härliga och hopp – om – liv -inlägg detta var, så ljuvlig tid vi har framför oss!!! Jag vill ha massor av växter, men ett VÄXTHUS står högst på min önskelista just nu…..vackra bilder som vnaligt Lotta, ha en mysig helg i solen! Mari.

  2. LÅter härligt, det känns som att det är så fridfullt att hålla på och odla och plantera och pyssla om sin grödor, men jag lyckas aldrig få den känslan när jag försöker, och så glömmer jag bara bort att ta hand om det så det vissnar :(.
    Hoppas ni får en riktigt rolig båtresa! Kram Jennifer

  3. Åh så härligt och mysigt med egna kryddor! Träffade upp en vän på stan på middag ikväll som berättade att hon satt basilika, timjan, krasse och andra goda ting. Underbart=)

  4. Hej! Det är första gången jag tittar in…det såg verkligen härligt ut med dina kryddor. Själv tänkte jag plantera dahlia-lökar i helgen! Tack för titten ! Mvh Anette

  5. Hej, det ser härligt ut med lite kryddplanteringar, själv ska jag ägna en del av helgen till att inhandla växter o plantera i krukor vid min entré.
    Ha en härlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *