Kan Fyraårstider bli en bok?

Ibland händer galna saker som man bara måste testa och kolla om det verkligen är sant. För ett par månader sedan fick jag ett mail från ett bokförlag i Göteborg om jag ville komma till dem och titta på att göra en bok, en bok om Fyra årstider.

Den ”gamla Lotta” som hade lite mer tid att bara baka, pyssla och fota bilder till bloggen har haft den drömmen länge medan den Lotta som är nu tänker oj vad jobb, orkar jag och hinner det..men jag ger det en chans! Så i veckan som kommer ska jag till Göteborg och lägga fram mina ideer om en bok, en bok om Fyra årstider..vad den ska innehålla i så fall håller jag hemligt. Men det låter så galet så jag vågar inte tro någonting om det….

Det är ju inget bestämt, bara ett villkorslöst möte, när jag ändå är ute och far tar jag med mig ungarna och mamma till Liseberg och gör något roligt av det. Blir det ingen bok så har jag ändå haft en rolig resa med mina barn:)

Ha det så bra alla fina!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

43 reaktioner på ”Kan Fyraårstider bli en bok?”

  1. ÅHH,det är klart att det kan bli en fantastisk bok om fyra årstider.Har läst din blogg sen Du startade den och den är min stora favorit.Sååå vackra och inspirerande bilder och miljöer.Tack söta Lotta för din härliga blogg!!!
    MVH Maritha

  2. Välkommen till Göteborg! Det är helt klart att det blir en bok. Jag är en av dom första som kommer köpa den. Både till mej och mina vänner. Lycka till!

  3. Vilket fint flyt du har i livet och i karriären Lotta. Såklart skall du göra en bok, hur kul som helst. Grattis till dig du kretaiva människa!

    Ha en fin måndag

  4. Klart du ska göra en bok! Det jag uppskattar mest med din blogg är att den lever upp till sitt namn – att man kan följa årstiderna i den. Så jag hoppas att det blir något med ordentligt ”årstidstema” med pyssel, tankar och tips som passar respektive årstid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *