Det har varit tufft i perioder

Sitter här i sängen efter en skön natts sömn, har två dagar ledigt till och inte så många måsten. Längtar efter våren nu och få jobba med mitt egna. Få bestämma mina egna tider och planera min egen framtid. Jag vill tillbaka till min gamla vardag då jag hade mer tid att vara i nuet och det kommer jag få nu.

Jag har jobbat hårt för att komma hit, det var egentligen inte min plan..men att ha jobbat dubbelt i två och ett halvtår och helst nu de sista halvåret har i perioder varit slitigt och fantastiskt. Jag skulle kunnat levt på min fotografering redan för ett år sedan , men jag har inte varit redo att välja bort förskolan förrän nu. Jag tycker ändå att jag fått göra så mycket som jag älskar…men jag längtar efter att få jobba med fotografering på heltid och landa…få sitta på min trapp på morgonen och dricka mitt kaffe i sommar. Det ska bli underbart!

Nästa vecka ska jag hålla workshop/föreläsning för 20 cafeägare i Småland, jobbar två dagar till på förskolan och fått förfrågan att sälja mer bilder som framsida till Amelia. Det kommer bli en fantastisk vår och sommar…22 reportage är planerade, 5 bröllop, och några familjefotograferingar. Samt att jag har flera andra saker på gång både till företag och tidningar…toklängtar! Tänk att bloggen tog mig hit…galet.

Nu är det dags för frukost i mitt ljusa kök, är så glad att vi målat.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Det har varit tufft i perioder”

 1. Åh det är så härligt att få höra om personer som verkligen törs ta steget och leva sin dröm. Jag har ännu svårt att veta riktigt vad som verkligen är min dröm, men jag hoppas en dag att finna det och våga ta steget jag också :).
  Och så roligt att det går så bra för dig, grattis!!! Kramar JEnnifer

 2. Visst ger bloggarna en kick i rätt riktning, den gör att man vågar hoppa!
  Tänk att du tog dig hit! Gläds med dig för jag vet att du har kämpat! Nu ser vi fram emot alla härliga reportage i tidningarna framöver!
  Ha det så skönt och glad påsk på dig o familjen!
  Eija

 3. Hej Lotta!
  Jag har följt din blogg nästan från första början och jag måste bara säga att jag tycker du har gjort det så himla bra!! Vilken inspirationskälla du är när det gäller att VÅGA och TRO på sig själv. Bra jobbat Lotta och som du är VÄRD detta!
  Kramar från Malva

 4. Det är så härligt att ha fått följa dig på den här stora resan du gjort, så otroligt inspirerande du varit och är för många av oss!
  Härligt med några lediga dagar och så mycket kul att se fram emot, jag önskar dig verkligen all lycka, det är du värd!
  Kram Marie-Louise

 5. Marita, problemet har inte varit att det lossnat med jobb, utan att jag har haft fullt upp och inte hunnit med. Det har gått långt över förväntan, jag har sålt ca 6 reportage i månaden, så nu vill jag hitta lite mer harmoni i mitt liv.

  Kram Lotta

 6. Du är ju bara såå duktig och en sån stor inpirationskälla för alla oss andra, som går omkring med drömmar. Du är ett fint bevis på att det går om man riktigt vill. Jag tror att många av oss inte vet riktigt vad vi vill och därför lägger fokus i fel riktning. Tusen tack för all inspiration du ger!
  Catarina

 7. Härligt att läsa:) Stort lycka till med allt vad framtiden innebär för dig!
  Och en fortsatt skön påskhelg!
  Kram Suz

 8. Hej Duktiga Lotta
  Ååååååå vad skönt att du kan släppa skolan nu 🙂
  DU e verkligen jätteduktig och ett föredöme för andra 🙂
  GRATTIS
  å missa nu inte…..

  P
  Å
  S
  K
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter…..
  redan 80 fina bloggar med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 9. Herre gud vilken resa du har gjort,det är verkligen helt fantastiskt,och att det är bloggen som har tagit dig dit =)
  Jag hoppas verkligen att allt blir som du har tänkt dig i sommar,det är du värd vännen.

  Kram Thess

 10. Vad glad jag är för din skull, du är ett bevis för att man kan om man vill.. Du har slitit men nu ser du att det gått bra och kan med gott samvete hålla på med fotograferandet.. Jag önskar jag hade haft ditt mod..

  Kram Mia

 11. Oj, ja det är helt otroligt! Jag som jobbat som frilans i 12 år kan dock intyga att så många sköna kaffe på trappan som man tänkt sig blir det sällan 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *