februari 2012

Vårpysslat i uteköket

 
Idag har jag haft en sådan skön dag! Jobbat lite ( fått ett spännande erbjudande) , tagit en promenad i skogen, pysslat med tvätt, bokat målaren som kommer bli färdig till påsk och så flyttat ut porslin till  uteköket.
När jag skulle ta lite bilder började det bli mörkt ute, men som du ser så är det som en vitaminkick att titta in på hyllorna där. Jag tror att jag bara ska ha vitt porslin, men det funkar inte.
Så nu är det bara att sätta igång att baka och pyssla där ute igen, är inte det vår.
 
Kram Lotta

Vårpysslat i uteköket Läs mer »

Tvättstugan är vårpyntad

 
 
Lampor House doctor, Ikea kök, blandare Qvesarum, 
 
 
Idag jobbar jag hemma, sitter vid brasan nu och ska svara på alla mail och kolla över tidningar och reportage. Imorse städade jag undan lite för idag ska det bli sol så jag vill komma ut lite också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I tvättstugan har det blivit vårpyntat, vi har vårkänslor här hemma, blommor börja sticka upp ur jorden, fåglarna sjunger och det är för varmt på dagarna med täckjacka. Underbart!
 
Ha en underbar dag alla fina
 
Kram Lotta
 
…………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Tvättstugan är vårpyntad Läs mer »

Lotta i Hus och hem trädgård

Snart finns Hus och hem trädgård i affären och där finns ett vykort från mig. Det är även i denna tidning som jag gjort flera reportage, bland annat nästa tidning efter denna kommer ett balkongreportage gjort av lilla mig. Visst är jag söt i hatten…hi,hi. Tidningen hade lyckas få dit en lågupplöst bild, men det gör inget om jag är lite suddig:)
Kram Lotta

Lotta i Hus och hem trädgård Läs mer »

Reportage Aftonbladet

 
 
Förra helgen fanns ett reportage ute i Aftonbladets söndagsbilaga som jag och Pernilla Alsen gjort från Boställets Vedungsbageri. Där fann det mycket gott att handla och så mysigt litet ställe att fika på. Mest beundrar jag Karin som kom på en ide att bygga bageri i en av ladorna på gården.


                                                                       Kram Lotta

Reportage Aftonbladet Läs mer »

Intervju med mig

Nu finns det en intervju med mig på Möbler.se

Konstigt att läsa om sig själv, men det var jättetrevligt att träffa Maja som gjorde intervjun. Många härliga kvinnor som jag får träffa.

Idag har jag röjt och städat som en tok, så nu blir det att sitta still hela kvällen. Så skönt att ha det lite fint här hemma. Barnen har varit hos kompisar hela dagen och nu ska de sova över här. Skönt med sportlov, då får jag sovmorgon nästan hela nästa vecka.

Ha det så bra, nu ska jag jobba lite.
Kram Lotta

Intervju med mig Läs mer »

Packar och fixar

 
Packar och fixar allt till helgens reportage, har en tendens att lätt glömma något när tusen saker ska med, men nu bor allt i hallen så jag lär inte missa vad jag packat. Drömmer om min studio i skolan, det vore så skönt att få en plats där jag kan ha alla mina saker.

Ikväll ska jag sitta på ändan och bara kika på bloggar, på alla fina saker i butikerna osv. Kan nog kosta på mig ett glas vin..jag är ju faktiskt ledig hela helgen..förrutom balkongjobbet då..fast det känns mer som en lek:)

Ha en jätteskön helg!
 
Kram Lotta

Packar och fixar Läs mer »

Pulka och korvgrillning

Imorgon ska vi ha utedag med ungarna…grilla korv och åka pulka. Bäst att passa på medan de fortfarande tycker det är helt okej och så ska vi bära in ett gammalt skrivbord som min man ska måla svart till sonens rum.
Även om mina barn längtar till vår så längtar jag mest efter vår vecka till Sälen. Jag försöker att inte tänka i framtid, tids nog kommer vi dit. Jag försöker istället att tänka att den här dagen är den bästa dagen som jag kan få just nu. Jag vill ha mitt liv länge, jag njuter av att varje dag stiga upp..vara frisk och ha min familj omkring mig och jobba med det jag älskar. Det är stort och fint!
Kram Lotta 

Pulka och korvgrillning Läs mer »

Hej Sverige..här kommer jag!

                            [vimeo http://www.vimeo.com/16955642 w=400&h=225]
Hit ska jag i sommar tex. och göra reportage i en fin trädgård på landet.
Min mamma och barnen följer med och bor på pensionat.
Nu har jag bokat en massa roliga reportage i hela Sverige…gud vilken rolig vår och sommar detta blir! Jag kommer få resa lite.. från söder till norr och det passar mig som tycker om att se, göra mycket, träffa människor och där emellan kommer jag bara vara här hemma.
Det bästa av allt är att jag kan styra min tid, behöver jag jobba så jobbar jag mycket, behöver jag inte jobba så kan jag planera och fundera lite mer och redigera bilder. Jag kan beta av mailen på dagarna och ska försöka att sluta jobba på kvällarna. Jag kommer oroa mig lite över min ekonomi, men inte mer än att jag vet att man får inget gratis här i livet. Ska räkningarna betalas så är det bara jag som måste fixa det.
Vi ska bo på Sött och salt  precis vid havet. Jag längtar redan nu, jag ska försöka göra jobben så roligt som möjligt och samtidigt få tillfällen att umgås med min familj.
Jag ser fram emot att ta emot mina barn när de kommer från skolan de dagar jag är hemma och hitta på roliga saker med dem. Jag ska ge 110 procent och vill verkligen satsa på att kunna leva på detta….så Hej Sverige här kommer jag. För 2 1/2 år sedan kunde knappt ingenting om fotografering..nu blir det min heltidsysselsättning. Tänk vad lite man vet om livet ….så lev fullt ut idag.
Kram Lotta

Hej Sverige..här kommer jag! Läs mer »

Reportage i Aftonbladet

 
Aftonbladet söndag 25-26 dec 2011
Foto Anne-Charlotte Andersson
Text Jessica Rickardsson

 
 
Så här fint blev reportaget jag gjorde i Spanien….ett av dem. Å vad jag längtar tillbaka till Villa Mariopsa. Åk och upplev våren där när Vallmon blommor…helt fantastisk känsla. Det skulle ju inget göra om det finns något annat bed and breakfast utomlands som också har en historia och berätta…jag kommer så gärna:)
 
Kram Lotta
 

Reportage i Aftonbladet Läs mer »