Gemensamma mål

Blå mugg Koffert, vit mugg Ellis Corner
Det här var första lördagen på fyra veckor som jag och min man åt frukost tillsammans. Dessa frukosthelger brukar vara lite heliga för oss och nu har det varit få på grund av att vi båda har rest i jobbet. Så imorse satt vi länge och pratade och drömde. För mig..eller för oss är det viktigt att ha gemensamma mål. Vad vill vi göra i framtiden, vad drömmer vi om, vad vill vi göra med våra pengar, vad är viktigt att lägga vår tid till osv.
Idag kom vi fram till att en ny resa inom två är är en dröm, att få göra färdigt huset och bygga altan, att få vara hemma på helgerna i vinter och få tid till både renovera inne och umgås med vänner. För mig är det mer viktigt att få vara hemma mycket..lugn och ro och inte en massa planerat på helgerna…så när jag blir rastlös då bokar jag roliga saker.
Nej nu ska jag ut i trädgården, min man och ungarna har köpt en fyrhjuling..det är bäst de får leka. Jag ska plocka mossa och granris till höstreportage imorgon och så blir det krovgrillning och fotografering av ett gruppkort…lite av varje.
Ha en skön dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Gemensamma mål”

 1. Frukost på helgen är det bästa som finns! Man sitter länge och bara myser, pratar och drömmer…
  Vi har också en resa som mål snart, kanske nästa år faktiskt. Det är bra att ha något att längta till, och ha lite planer i livet att rätta sig efter.

  Ha en fortsatt härlig lördag!
  Kram Elin

 2. Jag håller med dig, hatar att ha mycket planerat. Det är så svårt att uppskatta även det roliga då. Hela hösten har hittills varit uppbokad för mig, idag sitter jag hemma själv, inget uppbokat på resten av helgen och jag njuter i fulla drag!

  Kramar på dig!

 3. För tillfället, när grabbarnas fotboll har paus i någon vecka, är det lugnt och härligt på helgerna. Men jag tycker samtidigt om sommar helgerna som är fyllda av planerade aktiviteter:)
  Men det är väl det som är tjusningen, tid för aktivitet och tid för återhämtning!

  Kram Susanne

 4. Jag gillar oxå när allt inte är planerat o inrutat när familjen är ledig från skola, jobb o träningar. Det är mysigt med långfrukostar, skogsprommisar o spontanmiddagar…:-)

  /Birgitta S

 5. Jag håller fullständigt med dig om helgfrukosten,vi hade en riktigt lång mysfrukost i morse.Och jag som jobbar inom handels är verkligen inte bortskämd med det.Det gäller att ta till vara på dom tillfällen man får.Ha en skön Lördag kväll.Kram Thess.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *