Blommor till advent

 
Träback från butik som ej finns längre
 
Jag tycker väldigt mycket om att jobba med blommor, det var faktiskt en liten dröm jag hade när jag jobbade i inredningsbutik, men så ville jag inte jobba i affär mer, så jag läste till lärare.
 
Numera kan jag gå loss här hemma istället och vara nere i källaren i mitt lilla planteringsrum. Mer bilder på det rummet hittar du HÄR
 

Blommorna är nu placerade i huset och det blev så fint. Jag brukar få byta de vita hyacinterna några gånger fram till jul, men det är det värt.

Hoppas er helg varit skön, själv har jag varit hemma i 3 dagar och bara pysslat och grejat. Underbart att ladda energi med att bara gå i mysbyxor hela dagarna.
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Blommor till advent”

 1. Härligt med hyacinter, så fint, det ska vi frossa i nu. Jag har redan tre som är utslagna i köket som luktar så gott. Så i dag har det varit glögg och julmusik!

  Kram Anna

 2. Härligt med hyasinter! Underbara bilder som vanligt! Vilken lycka att ha ett planteringsrum, här får man plantera i köket eller tvättstugan.. 🙂

 3. Så härligt med alla julblommor! Dessvärre har vi allergi här hemma och just dessa ljuvliga doftar för starkt för oss så vi fyller stora fina fat med härliga frukter och skålar av olika slag med dignade gosaker tllsammans med fina snittblomor, det får pryda våra bord istället.
  Kram Anna V

 4. Urläckra hyacintbilder Lotta, väldigt inspirerande!!!

  Jag ville också jobba med blommor, trodde jag. Så jag gick en floristutbildning, vilket gav mej mycket, för själen, men det ”sinne” man har el inte har för detta kan man inte lära sig, bara tekniska saker, du HAR ju redan sinnet och det är klart man kan ju jobba med det utan att sitta och binda bröllopsbuketter och göra kistdekorationer så klart men just det var så trist tyckte jag, och inte helt sällan konservativt…. men att jobba med det så här, som du visar, det är det som är det roliga!!!! Skitsnygga bilder Lotta! Mari.

 5. Iår har jag bestämt mig för att julpyntet ska bestå av blommor och ljus. Några enstaka tomtar blir det men mest blommor, ljus och röda textilier. Ser framemot att pynta huset, smycka det med vackra ting och ljuvliga dofter.
  Oj vad jag gillar julen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *