Reportage och förberedelser

 
Idag bjuder jag på några bilder från Kristin och mitt första reportage tillsammans. Reportaget finns nu tidningen Livet på landet nr 4. Vi var hemma hos Christina i hennes mysiga choklad och surdegsbutik på landet. Jag är så lycklig över att träffa alla dessa kreativa kvinnor!

Idag har jag laddat med energi och fokuserat på vad jag ska prata om ikväll när jag ska berätta om bloggen. Jag började morgonen med att hoppa i sängen när ungarna gått till skolan och sov länge, sedan frukost på trappen i solskenet.

När bästa fönsterputsaren Sjunne från Mjölby var här och gjorde fint, gick jag i hagen och föreläste för korna…de var bra publik ,..hi,hi. Tror inte förnsterputsaren velat höra mitt tjatter:) Nu ska jag sätta fart att städa lite och hoppa in i duchen. Dags att bli snygg till kvällen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Reportage och förberedelser”

 1. Lycka till ikväll! Härligt med en föreläsning fullproppad med inspiration, skulle med vilja vara där…
  Kram Anna V

 2. Meh!! Lotta jag vill ju också vara med å höra, men jag bor ju alldeles för långt borta från dig.
  Du måste ju filma dig själv å lägga ut på bloggen så vi alla får höra
  😉

 3. Jag köpte tidningen igår och tyckte att det var trevliga bilder i reportaget från Chokladverksta´n. Nu förstår jag varför!!!
  Jag blev sugen på att besöka Christina. Tänk jag visste inte om att det fanns och inte så långt för mig att åka. Spännande utflyktsmål…
  Lycka till med föreläsningen. Synd att det är längre till dig!
  /Jeanette H.

 4. Jag köpte också tidningen i går och tänkte precis som Jeanette i det tidigare inlägget att det här känns ”bekant ” på nåt sätt och undrade om det kunde vara min favvo-bloggare som var fotografen. Och jajamen- precis så var det 🙂 Härligt reportage i en fin tidning och samtidigt stort tack för mycket inspiration och trevlig läsning som jag får från din blogg. Du är fantastiskt duktig. Hoppas att du kommer och föreläser uppe hos oss i norr framöver också 😉 Trevlig helg! / Carina i Jämtland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *