Plantera sommarblommor

Tipsar om Netto som säljer olivträd för 79:- i alla fall i lilla Mjölby
Igår när jag stod och planterade så var jag så lycklig..jag älskar att stå pyssla med blommor. Jag drömde en gång om att jobba som florist, men jag valde att utbilda mig till pedagog då jag inte ville jobba i butik mer. Plantera, skita ner sig och fotografera..det är jag! Aftonbladet ringde idag och ville intervjua mig om min trädgård..det var ju roligt!

När jag får vara i naturen så känner jag livet i mig.För mig är inte min trädgård ett måste längre…jag är inte pedantisk längre,  för mig är det mer ett ställe där jag fyller på med energi. Jag går ut och pillar lite när jag har lust och tid. Jag har så mycket jag borde göra i trädgården, men jag glädjer mig mer åt det jag gjorde än grämer mig över det jag inte hann.

Nu har jag lite nytt i trädgårdslådorna.

Idag är jag hemma med en pojke som har ont i magen och trött efter alla astmamediciner, nu ska jag fortsätta vara med honom.
Jag har snart en efterlysning här på Fyra årstider..jag söker en person att samarbeta med här i Östergötland…mer om det skriver jag snart..jag ska bara klura lite mer på det först:)
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Plantera sommarblommor”

 1. Ja visst är det en fröjd att få plantera. Jag längtar efter min trädgård. Och jag ska försöka bygga mig ett eget planteringsbord och då kommer jag också att njuta av att bara vara ute och plantera ljuvliga blommor. Utan blommor vore det inget liv i trädgården. Det tycker i alla fall jag.

  Kram Josefin

 2. Härligt!

  Trädgården och att pota i landen är terapi för mig. Jag mår som bäst när jag får vara ute och dona på i min takt. Jag har också fyndat olivträd idag.

  Så roligt att Aftonbladet ringde och jag hoppas att vi får se dig i tidningen snart.

  Kram Teres

 3. Hej kanske inte det du söker men…bor i vackra Bohuslän om intresse finns…för samarbete menar jag…(Det var jag som planera att öppna gårdsbutik)…i min ladugård…kramar sålänge

 4. Även jag könner livet i mig när jag får tillbringa tid i trädgården. Även fastän min inte är så stor, så ger den mig massor.

  Vad roligt med Aftonbladet. Grattis!

 5. Nyyyydelige billeder! Man får jo bare lyst til at gå rett ut i hagen og plante blomster.

  Og så har du et utroligt lækkert plantebord. Ved du hvor man får købt et sånnt?

  Klem fra Ina

 6. jag håller med dig till fullo..i trädgården hämtas kraft och energi till vardagen, jag fyller på med det jag behöver 🙂
  ha en skön helg i trädgården
  kram Åsa

 7. Precis så är det…jag är glad för det jag hinner..o sen om rabatterna inte är så rensade som när mamma orkade göra det eller om VI inte längre har 20 m rabatt med dahlior…äh vi har annat 😉
  Men dina bilder är fantastiska…Jag undrar vad det är som gör att det hos dig ser otroligt mysigt ut o hos mig rörigt 😉 hahaha
  Svar: Fotografen 🙂

 8. Åh Lotta du har ju så fin trädgård. Jag riktigt njuter av bilderna och känner våren i mig då jag tittar på dom. =)

  Kram Dessie

 9. Så otroligt vackert planteringsbord! Bara det är ju en fröjd att titta på! Netto-tipset tackar jag för, ska helt klart kollas upp! 🙂

 10. Å vilka härliga bilder från din trädgård. Mina plantor ropar på mig så nu måste jag ut och stoppa fingrarna i jorden. Härligt!
  Ha en skön dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *