Mitt lantliga utekök

 
 
Sitter hemma och redigerar bilder..lovely! Behöver både tid att tänka och jobba undan en del. Idag ska jag ha en egen stund med min storasyster. Vi ska till plantskolan och köpa sommarblommor.
 
 
 
 
Saker från Balders hage,
 
Ha en bra dag alla fina..söta ni som skriver och tittar in här. Själv hinner jag bara jobba, vara med familjen osv just nu…men jag funderar lite på min framtid:)  I maj verkar allt hända..både med företaget, på förskolan och privat.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Mitt lantliga utekök”

 1. Åh jag älskar alla dessa pasteller 🙂 Jag längtar till mitt nya kök med öppna hyllor så jag kan slänga upp mina pasteller från Green Gate.
  Det fina våningsfatet, vart hittar man det?

  Kram Josefin

 2. Ja,det gäller att prioritera det man mår bäst av..:))
  Fiiiint utekök..
  Ha en riktigt härlig dag nu och hoppas att solen skiner på dig..
  KRAAAAAM!!!

 3. hej min kära vän! jag älskar ditt utekök och har väl aldrig skrattat så mycket som just där:-))

  ha en mysdag med sis!!

  kramis s

 4. Hej!
  När jag behöver lite vacker fägring för mina ögon kikar jag in till din blogg! Alltid så fina bilder!
  Jo, fotar du barn? Skulle vilja fota mina söner tex ute i trädgården. Vad kostar det?

  Mvh Cecilia

  min mail:
  cecilia.ageby@tele2.se

 5. Det är bra att du stannar upp, funderar och känner efter. Du är ju så bra på att gå din väg och göra det du vill och behöver. Du är en stor insperation. Det hoppas jag att du vet. Jag tänker fortfarande ofta på dina kloka ord i Västra hargs kyrka. Dom och du finns med i mina tankar nästan varje dag. kram

 6. Kos deg masse med å redigere bilder! Kjenner jeg blir like misunnelig hver gang jeg ser utekjökkenet ditt!! Det er bare så nydelig! Kan bare sitte å se på alle detaljene, og drömme om at jeg kanskje kan få meg et sånn selv en gang i framtiden..
  Nyt dagen og ikke minst alt som skjer rundt deg, selv om det er travelt. Husk det kommer en sommer om ikke alt for lenge!

  Klem fra regnfulle Stavanger

 7. Du har så fint Lotta!
  Sitter bara och njuuter av dina fina bilder och ert fantastiska utekök.
  Sommar är absolut pastell♥

  Ha det så bra i ditt reflekterande och funderande över framtiden och ta god tid på dig!
  Kramar från Loo.

 8. Åh ditt härliga utekök igen!
  Där skulle jag vilja vara!

  Tänk om man kunde stanna tiden i maj månad.
  Det är underbart med häggen som doftar, äppleträden som blommar, alla andra växter som spirar, rabarbern som börjar titta upp, kryddväxterna som börjar ta fart i trädgårdslandet och allt annat vackert i naturen.
  Varför händer det så ofta så mycket annat runt omkring just då.
  Hoppas att du, jag, vi och alla andra kan passa på att njuta av allt vackert runt omkring oss!

  Kramar i massor!
  /Jeanette H.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *