Jobba halvtid och sökes florist

Jag har bestämt mig..det satt långt inne, men i höst ska jag arbeta halvtid på förskolan och resten av tiden med mitt företag. Jag har inte vågat tro att det skulle gå så bra, men vad tusan det gör det..så nu kör jag! Jag skiter i om jag har det bra ekonomiskt nu, bara det går runt. Jag vill ha tid..tid att utvecklas och leva i nuet.
Så nu söker jag en florist (eller liknande..du behöver inte vara utbildad ) till hösten som bor i Östergötland, driver eget och skulle kunna tänka sig att jobba med mig inför reportage. Du ska vara kreativ, se möjligheter och kunna skapa utom ramarna..du ska helt enkelt brinna för konsten att skapa i blommor och vara lite galen *ler*.
Om du är den personen eller känner någon sådan person be dem maila mig  info.fyraasrtider@gmail.com ..i höst ska jag omsätta fler drömmar till verklighet.
Du som söker måste ha eget företag för fakturering m.m
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

31 reaktioner på ”Jobba halvtid och sökes florist”

 1. HÄRLIGT Lotta!!! Här har du inspirerat mig till att starta eget, och jag trodde redan du arbetade halvtid på förskolan!
  Go on du kreativa mästare!!:)

  Kram Milla

 2. Helt rätt,Lotta för pengar är inte allt man ska hinna njuta av livet oxå…Häääärligt att du kan leva din dröm..:)) Lycka till med sökandet…KRAAAM och ha en bra dag

 3. Du är en fantastisk tjeje Lotta!!! Du är en förebild för många och har en sån känsla för detta! Jag hoppas du får en bra samrabetspartner, min första tanke var, hm, florist, jag vet att den branschen kan vara ganska ”konservativ” så granska lugnt… de kanske kan binda, snurra fixa rent teknsikt men många har inte den blicken annat än färgmässigt, inte stylingmässigt. Hårda ord men har sett det så många ggr….men det finns ju givetvis massor av duktiga också, som har ett sinne för trender, styling och känsla till max! Jag är vissreligen utbildad florist men skulle aldrig våga nappa även om jag bodde granne med dig=)Lycka till bästa Lotta!!! Mari.

 4. Vad roligt att läsa 🙂
  Jag önskar dig lycka till med allt.
  Tycker att du gör helt rätt!!
  Kram och lycka till.
  Gillar din fina fina blogg!

 5. Vilken härlig känsla jag fick när jag läste ditt inlägg, klart du kan och ska våga. Tror på dig
  //Camilla

 6. Följ drömmen och lev i nuet- Lottas visdomsord som jag verkligen har och försöker anamma! Tack för all inspiration och alla ”pushar” du ger oss kvinnor (antar att det är mest vi som läser) hihi.
  Lycka till!
  Kram Helena

 7. Lycka till med det!

  Jag tvingas tyvärr att gå ner 80% pga av arbetsbrist. Men jag ska försöka vända på det och utnyttja tiden till något annat. Ideér finns men det gäller att våga också.

  🙂 LiseLotte

 8. Det er en god beslutning Lotta! Tid er et undervurdert gode i vårt samfunn- vi jakter etter penger, men tid er mer verdifullt, ihvertfall når man har nok til å skaffe ungene hus, mat og klær! Tid til familien er kjærlihet til livet. Og tid til dge selv er nesten aller viktigst!
  Lykke til Lotta, stå på!

 9. Hej Lotta!!

  Jag är själv förskollärare och vet att det tar energi, samtidigt som det ger massor tillbaka och är ett fantastiskt yrke, men jag tycker ditt beslut är klokt och sunt!

  Man lever bara en gång, lika bra att leva på för fullt och följa sitt hjärta!!

  Lycka till!!

  Anna

 10. Tjoho vad roligt, det gör du verkligen rätt i du är superduktig och inspirerar alltid. Det är underbart att du vågar, det kommer gå fantastiskt bra. Blir kul att följa dig på färden:)! //Ampa

 11. hej

  vad roligt att du vågar satsa på dit intresse. jag är florist och gillar utmaningar och nya annorlunda saker. men jag bor i västergötland. så det blir nog lite långt man annars är jag intresserad.
  kram blomkattis/chatrin

 12. Du gör helt rätt som satsar på det du brinner så för. Du är jätteduktig så det kommer att gå lysande. Lycka till:)

 13. Hej Lotta! Kan tipsa dig om Systrarna Grön i Linköping. Helt suveräna på att fixa med blommor, har den där extra känslan för att få till det. Kram Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *