Lotta i LP bostad

Här står lilla Lotta i LP bostad och gör cupcake:) man kan tro hon är gravid, men det är hon inte *ler*. Hon har bara ätit för många cupcake..hi,hi..

Nu finns reportaget i Linköpingsposten ..Klicka på den lilla tidningen kommer ni till reportaget. Mitt kök på första sidan och sedan sidorna 4-7 ..så kul.
Kram Lotta
P.s tack till min vän anne för bilderna:)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Lotta i LP bostad”

 1. Lotta!

  Du inspirerar mig varje dag! Tex det där med EGEN TID med varje barn. Jag har två pojkar 7 och 13 år. Nu har jag tänkt att göra som du. Imorgon ska jag o äldsta sonen gå ner till vårt centrum o ta en fika när han slutar skolan! Han blev jätteglad! Min ambition nu är att ha en EGEN STUND med båda varje vecka…

  Sedan, din Walk in closet! Jag har länge funderat på HUR jag ska göra med ”smatten” i vårt sovrum. Där vi nu har tre garderober o 2 stökiga hyllor. Där ska jag härma dig, med klädstång, vita väggar o hylla o det kommer bli så bra! O inte kosta en förmögenhet heller. Vi har rätt liten GÖRA OM budget. så du får gärna komma med tips om hur man med små medel gör om snyggt!

  Kram Cecilia

 2. Visst är det så Lotta…. Man måste rannsaka sig själv vad man vill lägga sin tid på…. Önskar bara man hade en OFF knapp på samvetet 😉
  Att blogga tar tid även om man inte kommenterar andras och det är där mina osäkra tankar kommer in. Sen är det inte alltid lätt att hitta saker att blogga OM :/ Jakten på inlägg tar ibland tid och kan bli ett stress moment för mig så vi får se vart det slutar….
  Men som med livet är bloggandet en bergodalbana och jag ÄLSKAR det emellanåt =) Bloggen gav mig mitt liv tillbaka….
  Kram på dig gumman*

 3. Vilket härligt repotage det verkar vara! Jag ska genast sms min lilla mamma och be henne spara denna tidning när hon fått den! Kramar till dig Lotta!

 4. Vilket härligt repotage det verkar vara! Jag ska genast sms min lilla mamma och be henne spara denna tidning när hon fått den! Kramar till dig Lotta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *