Semester i Sälen

Denna veckan har jag bloggat från Sälen. Jag har haft semester med min familj och vad kan man säga mer än att vintersemester är underbart.


Vi har bott i stuga i Tandådalen. Jag gillar stuga, man får sköta sig själv och gå i underställ hela kvällen. Man lagar god mat och bara är. Det är livet det!

På dagarna har vi varit i backen tillsammans. Mina barn och min man tröttnar inte så fort på att åka skidor så jag kan inte vara sämre:) Vi grillar ute och kommer hem så där skönt trötta i kroppen…eller skönt trött är väl synd att säga.. skittrött och träningsvärk både här och där, men det är det värt.

I början på veckan hade vi sol varje dag ( igår och idag är det sämre) , min man har tagit sig en öl i solen och jag har mest druckit oboy med zante..det är gott det. Solen har gett oss fin färg i ansiktet.

Nu har vi bokat igen för en vecka nästa år igen, för denna vecka är något vi inte vill missa. På vintersemestern är man verkligen närvarande med sin familj, så inläggen på bloggen tidigare i veckan var förprogrammerade för det är så skönt att bara få vara och fylla på med energi.

Hoppas att ni har haft en bra vecka ni med.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Semester i Sälen”

 1. Så härligt ni verkar ha haft,jag gillar också att bo i stuga och få gå omkring i understället och mysa 🙂
  Kram

 2. Låter som ni haft det helt underbart! Det är så skönt att verkligen få tid med familjen där inga måsten tränger sig på och man bara har ledigt.

  Kram Marie-Louise

 3. Är så glad över vår vecka i fjällen jag också och jag håller med om att det är skönast att bo i stuga och rå sig själva!:) Får nog prata med brorsan i dag om att redan boka för nästa år…
  Kram

 4. Åh, vad underbart! Vi brukar hålla till i Hundfjället och en naturlig del av dagen blir en tur till Pulsen via Tandådalen för en kopp kaffe!

  Kram Ida

 5. Så härligt ni haft det! Vi brukar hyra stuga i hundfjället varje år, det är underbart. Så vi är bra kompisar med alla trollen, som Orvar på dasset = ). I år blir det inget, men kanske nästa år igen.

  Kram på dig!
  L-L

 6. Kul att se att du är uppe i Sälen och runt trakterna vi har bott i flera vintersäsonger. Nu har vi köpt hus nere i Sälenbyn och ångrar oss inte ett dugg. Skönt att kunna åka upp en dag för lite brädåkning och mys. Om du vill titta in på en affär med mycket fint så åk in vid Experium i Lindvallen och titta in på Handelskompaniet (om jag minns namnet rätt). Kram/Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *