Trädgård och Aftonbladet

 

Vilka dagar vi har! Här har det varit fullt upp men bara roliga saker. Igår var vi i Norrköping och såg på dinosaurieutställningen och sov på hotell. Härligt, härligt!! Var även en sväng till kusten och badade i havet. (mer bilder på det kommer snart)

 
Idag har jag fotat ett gulligt brudpar och läst Aftonbladet *ler* ..liten notis om mig där och min trädgård. Vi har badar i poolen och äter jordgubbar…sommarkänsla… och nu ska jag ut och måla kojan. Bäst att lyfta på ändan innan gubben kommer och tjatar:)
 
 
Njut vänner..så underbart det är!!
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Trädgård och Aftonbladet”

 1. Så härligt det låter! Igår satt vi ute på altanen i kortärmat till klockan var nästan nio – ljuvligt med ljumma sommarkvällar!

  KRAM

  // Inredningsfrun

 2. Jag såg dig i tidningen. Det är så roligt att det går bra för dig.

  Norrköping är en fin stad. En stad att trivas i.

  Ha en fortsatt trevlig helg

 3. Hej!
  Jag som alltid köper Aftonbladet och dess bilaga på helgerna. Men idag har jag INTE gjort det. Får hoppas att den finns kvar i butik i morgon.
  Kramar Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *